Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «αντίθετη στους λαθρομετανάστες» Παπακώστα έγινε υπουργός «ανοιχτών συνόρων» του Σύριζα: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πραγματικές θέσεις!

Πως τα φέρνει ο καιρός… Η υπουργοποίηση της Παπακώστα αποκαλύπτει τόσο την υποκρισία των βουλευτών Σύριζα όσο και αυτών της ΝΔ .

Οι συριζαίοι που κατηγορούν συνέχεια την Χρυσή Αυγή και όσους θέλουν να μπει επιτέλους ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση, για «ρατσιστική ρητορική» και «διχαστικό λόγο», υπουργοποίησαν μια πρώην βουλευτή της ΝΔ που είχε διατυπώσει δημόσια θέσεις κατά των λαθρομεταναστών!

Βέβαια με την υπουργοποίηση αυτή, η κυβέρνηση αποκτά και την ψήφο της, έτσι λοιπόν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από 152 βουλευτές έχουν τώρα 153! Η δίψα των συριζαίων για την εξουσία είναι τόσο μεγάλη που συνεργάζονται ακόμα και με αυτούς που δημόσια κατηγορούσαν!

Από την άλλη η ΝΔ και οι βουλευτές της, παρά τις αντιμεταναστευτικές κορώνες και τις υποσχέσεις για περιορισμό της λαθρομετανάστευσης όχι μόνο δε διστάζουν να ψηφίζουν νομοσχέδια της αριστεράς αλλά για την καρέκλα γίνονται πιο συριζαίοι και από τους συριζαίους!

Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί πολύ απλά οι Νεοδημοκράτες δεν πιστεύουν αυτά που λένε για την λαθρομετανάστευση, το κάνουν απλά για να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού ώστε να έρθουν πιο γρήγορα στην εξουσία.

Τον Νοέμβρη του 2012 λοιπόν η ιστοσελίδα left.gr που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είχε άρθρο με τίτλο: «Παπακώστα: Η «Ζαρούλια» της ΝΔ εκτέθηκε στη Human Rights Watch των ΗΠΑ». Ασκούσε σκληρή κριτική για το “ρατσιστικό παραλήρημα” της τότε βουλευτή της ΝΔ, που μιλούσε για «λαθρομετανάστες» που «εισρέουν κατά χιλιάδες στα σύνορα, σαν κατσαρίδες».

Σχεδόν έξι χρόνια μετά η Παπακώστα, πρώην βουλευτής της ΝΔ που ήθελε κλειστά σύνορα χωρίς λαθρομετανάστες είναι υπουργός στην κυβέρνηση των ανοιχτών συνόρων του Σύριζα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της παραμένουν πιστοί και αμετακίνητοι στις θέσεις τους: ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΥΓ. Και φυσικά οι συριζαίοι σαν γνήσιοι δημοκράτες που είναι εξαφάνισαν το άρθρο που χαρακτήριζε την Παπακώστα ως «Ζαρούλια της ΝΔ» από το left.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-antitheth-stous-lathrometanastes-papakwsta-egine-upourgos-anoichtwn-sunor#ixzz5Pb9QfV73

Exit mobile version