Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρικές δηλώσεις Ντιμιτρόφ στην Ε.Ε.: «Είμαι Μακεδόνας και μιλάω την μακεδονική γλώσσα»

Ενώπιον των πολιτικάντηδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρέθηκε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ, Ντιμιτρόφ, προκειμένου να τους αναλύσει την περιβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών» και το τι πρόκειται να γίνει με το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

«Αν θα μπορούσα να γράψω μόνος μου τη συμφωνία, θα ήταν καλύτερη για τη χώρα μου και αν ο Νίκος Κοτζιάς θα μπορούσε να τη γράψει μόνος του, θα ήταν καλύτερη για τη χώρα του» ανέφερε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η συμφωνία είναι ισοβαρής, αλλά εμείς πολύ αμφιβάλλουμε. Νομίζουμε, δε, ότι αν άφηνε μόνο του τον Κοτζιά να γράψει την συμφωνία, παρέα με καμιά φωτογραφία του Ζαχαριάδη, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα για τα Σκόπια.

Αναλύοντας το περιεχόμενο της προδοτικής συμφωνίας, ο Ντιμιτρόφ ήταν εξόχως λιτός και εξαιρετικά ακριβείς σε αυτά που είπε, προκαλώντας αμηχανία στους συριζαίους αφού αποκάλυψε την προδοσία τους. Συγκεκριμένα είπε ότι μετά την εφαρμογή της συμφωνίας «η χώρα μου θα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και θα είμαστε Μακεδόνες που θα μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα».

Ούτε αστερίσκους, ούτε επεξηγήσεις περί σλαβικής γλώσσας, ούτε τίποτε από αυτά που λέγανε προπαγανδιστικά και ψεύτικα οι συριζαίοι εδώ στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurikes-dhlwseis-ntimitrof-sthn-e.e.-eimai-makedonas-kai-milaw-thn-make#ixzz5PbBfiVKb

Exit mobile version