Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν 30 άτομα μέλη ΜΚΟ για δουλεμπόριο στην Μυτιλήνη. Αυτοί οι “χρυσοί” άνθρωποι, οι “ανθρωπιστές”, οι “δημοκράτες” που οι λαθρομετανάστες πίνουν νερό στο όνομά τους έκαναν δουλεμπόριο από το 2015. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. Μεγάλη μπίζνα ο “αντιρατσισμός” των αριστερών συντρόφων που τους αποφέρει εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Βουλιάζουν τα νησιά μας με τους λαθρομετανάστες για να πλουτίζουν τα λαμόγια οι δουλέμποροι και οι πολιτικάντηδες που τους καλύπτουν. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να βάλει τέλος σε αυτά τα διεθνή κυκλώματα δουλεμπορίου. Καμμία ανοχή στους εγκληματίες.

Νίκος Λ.

Η Ελλάδα θυσιάστηκε για το Ευρώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μέχρι και στην Ρωσία, μια χώρα με κομμουνιστικό παρελθόν δεν θέλουν τους ξένους. Έχει ξυπνήσει μέχρι και ο τελευταίος ευρωπαίος και εδώ στην Ελλάδα μας μιλούν για αλληλεγγύη την ίδια ώρα που οι λαθρομετανάστες βγαίνουν στους δρόμους και απειλούν τις ζωές των Ελλήνων, όπως έγινε πριν λίγες μέρες στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Στην Γερμανία βγήκαν οι οπαδοί στους δρόμους για τους πρόσφυγες και εδώ με το παλληκάρι που τόσο άδικα του αφαίρεσαν την ζωή αυτά τα κτήνη στα δικαστήρια ήταν μόνο η Χρυσή Αυγή. Εσύ ρε Έλληνα ραγιά που ήσουν; Τι περιμένεις άλλο για να ξυπνήσεις; Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας και την πρώτη γραμμή αντεπίθεσης απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα που εδώ και χρόνια καταστρώνει τον βιολογικό αφανισμό σου;

Γιάννης Ν.

Η «αντίθετη στους λαθρομετανάστες» Παπακώστα έγινε υπουργός «ανοιχτών συνόρων» του Σύριζα: Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πραγματικές θέσεις!

Ο απολογισμός από την πυρκαγιά στο Μάτι είναι 97 νεκροί και 3000 σελίδες δικογραφία. Μια δικογραφία που θα μπεί στο αρχείο γιατί κανένας δεν θα ασχοληθεί για το δίκαιο αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν, αλλά και για το δίκαιο όσων έμειναν πίσω μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια που άφησε η φωτιά αλλά και η κρατική αδιαφορία. Οι υπεύθυνοι είναι εκεί, βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλούν για ανασχηματισμούς, αλλά κανένας δεν θα τους ακουμπήσει και κανένας δεν θα τους τιμωρήσει.

Πέτρος 

Πυξίδα Ιδεών: Οι παραδοσιακές αξίες, η αστική ψευτοδεξιά και η αποσύνθεση του Εθνικού Κράτους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-augoustou-2018#ixzz5PdeBk2oL

Exit mobile version