Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αλβανούς στο Ρέθυμνο

Στον απόηχο του τραγικού γεγονότος στον Λόφο του Φιλοπάππου, όπου ο Νίκος Μουστάκας δολοφονήθηκε από συμμορία λαθρομεταναστών πακιστανικής και ιρανικής καταγωγής, μια καταγγελία για βιασμό συγκλονίζει την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Τον βιασμό της από δύο άνδρες, αλλοδαπής καταγωγής, κατήγγειλε τουρίστρια στις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, το περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό λιμάνι του Ρεθύμνου, ενώ οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε για την καταγγελία της τουρίστριας το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, και άμεσα οι λιμενικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών. Αξιοποιώντας υλικό που καταγράφηκε σε κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι άνδρες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο φερόμενους ως δράστες της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, συγχαίρει τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπόθεσης και αποκαλύπτει την εθνικότητα των δύο συλληφθέντων αλλοδαπών, οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής. Άλλη μια είδηση, η οποία θα περάσει «στα ψιλά» της ενημέρωσης για λόγους οι οποίοι δεν είναι και τόσο δύσκολο να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/touristria-kathggeile-ton-biasmo-ths-apo-duo-albanous-sto-rethumno#ixzz5PfEEU8Pi

Exit mobile version