Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τέλος στην παροχολογία από τους διεθνείς τοκογλύφους: Κανονικά θα γίνουν οι μειώσεις των συντάξεων

Τέλος στην παροχολογία από τους διεθνείς τοκογλύφους: Κανονικά θα γίνουν οι μειώσεις των συντάξεων

Μπορεί οι συριζαίοι να ετοιμάζουν άκρατη παροχολογία εν όψει της ΔΕΘ, σε μία προσπάθεια να αντιγράψουν το «Τσοβόλα δώστα όλα», όμως οι διεθνείς τοκογλύφοι φαίνεται ότι διαθέτουν μία… κάπως διαφορετική άποψη για όλα αυτά, παρότι «βγήκαμε από τα μνημόνια», «ανακτήσαμε την εθνική μας κυριαρχία» και άλλα φαιδρά που λένε ενίοτε οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους.

Στο επίκεντρο των τωρινών διαφωνιών είναι η αναστολή της μείωσης των συντάξεων κατά 18% που υποτίθεται ότι θα είχαν εξασφαλίσει ήδη οι συριζαίοι. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ, οι γερμανοί και το ΔΝΤ έχουν διαφωνίες ως προς αυτή την αναστολή και ο λόγος είναι ότι ακόμα και αν «έβγαιναν τα νούμερα» η μείωση θα πρέπει να συμβεί διότι είναι… «διαρθρωτική».

Η μόνη εναλλακτική σε αυτό είναι η περικοπή των συντάξεων σε δόσεις, τρεις ή τέσσερις, με παράλληλη ανάκληση – κατάργηση όλων των αντιμέτρων και φυσικά χωρίς καμία ελπίδα για κανενός είδους παροχές.

Βεβαίως, όλα αυτά τα εξόχως πραγματικά δεν θα επηρεάσουν την ομιλία του Τσίπρα στην ΔΕΘ, η οποία θα περιέχει πολλές και εξωφρενικές παροχές. Δεν θα είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ο Τσίπρας λέει ξεδιάντροπα ψέμματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/telos-sthn-parochologia-apo-tous-diethneis-tokoglufous-kanonika-tha-ginoun#ixzz5PfF1vktI

Exit mobile version