Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

To… προχωράνε οι σκοπιανοί: «Υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Ντιμιτρόφ από την ΕΕ

To… προχωράνε οι σκοπιανοί: «Υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Ντιμιτρόφ από την ΕΕ

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις των σκοπιανών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την συνεχή υποχωρητικότητα της Ελλάδας μετά την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Χθες αναφερθήκαμε στην χαρακτηριστική δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, ότι «Είμαι Μακεδόνας και μιλάω την μακεδονική γλώσσα». Δυστυχώς, ο σκοπιανός αξιωματούχος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς, όπως διαβάζουμε στον «Ελεύθερο Τύπο», «ανέφερε ότι Μακεδόνες υπάρχουν και στην Ελλάδα»!

Και βεβαίως, το αληθές νόημα των δηλώσεων του Ντιμιτρόφ είναι ότι υφίσταται «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, με τα «σαΐνια» της κυβέρνησης και των άλλων «δημοκρατικών κομμάτων» να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοεί ο σκοπιανός υπουργός.

Ένα από τα πλέον αρμόδια πρόσωπα των Σκοπίων ομιλεί για την ύπαρξη «μακεδόνων» στην Ελλάδα, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για το άναμμα του φιτιλιού της βόμβας στα θεμέλια του Έθνους μας, ενώ ΟΛΟΙ οι φορείς και τα πρόσωπα του εγχώριου «Συνταγματικού τόξου» σιώπησαν χαρακτηριστικά (ή μήπως προδοτικά;) σ’ αυτήν την (νέα) σκοπιανή πρόκληση.

Το διαχρονικό σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι αποτελεί την μόνη απαραίτητη Εθνική απάντηση και λύση στις εξωφρενικές απαιτήσει των σκοπιανών παραχαρακτών της Ιστορίας και σφετεριστών της Μακεδονίας.

Εναντίον Όλων των προσκυνημένων του «Συνταγματικού τόξου», η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σηκώνει Ψηλά την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης και καλεί κάθε Έλληνα Πατριώτη σε αγώνα κατά του επιχειρούμενου ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-dhlwsh-ntimitrof-sthn-ee-makedones-uparchoun-kai-sthn-ellada#ixzz5Ph38etOM

Exit mobile version