Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Με 36 μέρες καθυστέρηση η συνεδρίαση για την τραγωδία στο Μάτι και ούτε μια συγνώμη από την Δούρου!

Πραγματοποιήθηκε τελικά η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής με θέμα την τραγική καταστροφή από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Μια συνεδρίαση βέβαια παρωδία που πραγματοποιήθηκε με 36 ημέρες καθυστέρηση και έμοιαζε περισσότερο με αγγαρεία εκ μέρους της διοικούσας αρχής.

Όπως και να έχει, αποδείχθηκε ξανά το ανάλγητο πρόσωπο της διοίκησης της περιφέρειας Αττικής αφού ουσιαστικά ακούσαμε πως για την τραγωδία έφταιγαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι αυθαίρετες κατασκευές, οι προηγούμενες διοικήσεις αλλά σε καμία περίπτωση η παρέα της κας Δούρου.

Κουβέντα για την παντελή έλλειψη πρόληψης, τον τραγικό συντονισμό, την ανεπάρκεια των υπευθύνων και το χειρότερο: ούτε μία στοιχειώδη συγνώμη πόσο δε μάλλον μια παραίτηση… Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τους μπολσεβίκους της Κουμουνδούρου, τους υπενθυμίζουμε όμως πως οι ποινικές ευθύνες θα αποδοθούν όσος καιρός κι αν χρειαστεί.

Έστω και τώρα πάντως τους προτρέπουμε να σταματήσουν την απαράδεκτη επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας με σκοπό  την αποποίηση των ευθυνών τους από στοιχειώδη έστω σεβασμό στους νεκρούς μας

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει άλλη κρίση αυτή η διοίκηση γιατί η εμπειρία από την Μάνδρα και το Μάτι προκαλεί κυριολεκτικά φόβο και τρόμο από την ανικανότητα αυτών που διαχειρίζονται την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Τους υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά πως η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της καταστροφής και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες.

Παρασκευή 31/08/2018
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-me-36-meres-kathusterhsh-h-sunedriash-gia-thn#ixzz5Pl7JurGM

Exit mobile version