Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανός αρχιτραπεζίτης: Θα πρέπει να ληφθούν νέα αιματηρά μέτρα!

Γερμανός αρχιτραπεζίτης: Θα πρέπει να ληφθούν νέα αιματηρά μέτρα!

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο γερμανός αρχιτραπεζίτης, Γενς Βάιντμαν, προκειμένου να τιμηθεί από τους υποτακτικούς του που φόρτωσε την Ελλάδα μνημόνια για να σώσει από την κατάρρευση την Deutsche Bank.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα, όπως σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις της ξενοκρατίας, στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne» συμμετείχε πλήθος πολιτικών, μεταξύ των οποίων ο Δραγασάκης από τον Σύριζα, ο Χατζηδάκης από τη ΝΔ, η Γεννηματά από το ΠαΣοΚ και άλλοι.

Ο Βάιντμαν στην ομιλία επεσήμανε την ανάγκη λήψης νέων μέτρων. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η 20η Αυγούστου δεν είναι το τέρμα, αλλά ένα ορόσημο στον μακρύ δρόμο προς την ανάκαμψη επισημαίνοντας ότι οι «πρόσθετες, αναπτυξιακής φύσεως, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ελληνική οικονομία, την προσφορά περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης και την ταχύτερη αύξηση της παραγωγικότητας και των πραγματικών μισθών».

Αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, ότι ο τραπεζίτης δεν εννοούσε πραγματικά αναπτυξιακές κινήσεις, όμως το έθεσε εύσχημα στους υποτακτικούς του, που εκείνη την ώρα του δίνανε βραβείο. Την «λυπητερή» θα την δώσει ο γερμανός ΥΠΟΙΚ σε κάποιο Eurogroup.

Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που συναντήθηκε με τον γερμανό αρχιτραπεζίτη κατ’ ιδίαν ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ «κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μητσοτάκης του ανέλυσε τις απόψεις του σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της, και του περιέγραψε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας».

Ακόμα περιμένουμε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ την ανακοίνωση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή κάποιο σχόλιο για την παρουσία της αδελφής του προέδρου της ΝΔ στην ορκωμοσία του Ερντογάν. Όσον αφορά το τι είπανε, είναι βέβαιο ότι ο Μητσοτάκης έδωσε διαβεβαιώσεις στον γερμανό αρχιτραπεζίτη για συνέχιση της ξενόδουλης πολιτικής των μνημονίων από τη ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germanos-architrapeziths-tha-prepei-na-lhfthoun-nea-aimathra-metra#ixzz5Pmt31A00

Exit mobile version