Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Κάνουν πάρτι οι λαθρομετανάστες σε όλη την χώρα, και δεν περιμένουν ούτε καν να πέσει ο ήλιος και να εξαφανιστούν όπως έλεγε η Τασία. Πρωί πρωί στην Ομόνοια, όχι μόνο υπήρχε βίαιη συμπλοκή ανάμεσά τους αλλά υπήρξε και νεκρός από αυτήν! Γεροβασίλη και Καρακώστα συνεχίζουν με ακρίβεια το οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για πλήρη ασυλία σε επικίνδυνα εγκληματικά στοιχεία λαθρομεταναστών! Σε λίγο όταν θα μοιράσουν τα πόστα τους στην Ομόνοια μην ανησυχείτε έρχονται και στο σπίτι σας! Συνεχίστε να διαιωνίζεται στην εξουσία τους άχρηστους και τους προδότες από τα δεξιά ως τα αριστερά. Χρυσή Αυγή σε γειτονιές και δρόμους μόνο!

Αλέξανδρος Κ.

Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία στο υπουργικό

Δεν περιμέναμε τον ανασχηματισμό για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς απατεώνες, καθώς όλοι τους για την καρέκλα εχάσαν ποιους και τι αφόριζαν. Ο ένας έβριζε τον άλλον και ξαφνικά όλοι μαζί προσπαθούν να αρπάξουν ό,τι προλαβαίνουν μέχρι να τελειώσει άδοξα η πολιτική τους καριέρα με τις επόμενες εκλογές. Για ακόμη μια φορά επιδόθηκαν στο άθλημα που είναι πρωταθλητές τις γυμναστικές επιδείξεις με το ειδικό τρικ κωλοτούμπας!

Ν.Σ.

Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών στις 10 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας: Ένας νεκρός από μαχαίρωμα!

A ρε καρμίρη Έλληνα, σε παρέσυραν και εσένα και έλεγες κρίμα είναι τα παιδιά της ΕΡΤ, έχουν οικογένειες, έχουν σπίτια και έμειναν στο δρόμο. Τώρα που εσύ είσαι στο δρόμο και εκεί μέσα τρώνε με χρυσά κουτάλια ενώ εσύ με το ζόρι βγάζεις 500 ευρώ με 10ωρη καθημερινή εργασία. Στον ιδιωτικό τομέα όλο και περισσότεροι απολύονται ενώ στην ΕΡΤ φαίνεται ότι ήρθε η ανάπτυξη γιατί θα πάρουν προσεχώς και άλλους 200, να βολευτούν όλοι οι δικοί τους από πασόκους και συριζαίους μέχρι νεοδημοκράτες. Ξύπνα όσο είναι νωρίς δεν έμεινε άλλο αίμα να σου πιούνε!

Πάνος

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Με 36 μέρες καθυστέρηση η συνεδρίαση για την τραγωδία στο Μάτι και ούτε μια συγνώμη από την Δούρου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-septembriou-2018#ixzz5Pnr7d7Yx

Exit mobile version