Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρον άρον πάλι στις φυλακές ο Φλώρος υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Άρον άρον πάλι στις φυλακές ο Φλώρος υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Η επιχείρηση του Αυγούστου της κλεπτοκρατίας απέτυχε και έτσι ο Φλώρος επέστρεψε στις φυλακές με συνοπτικές διαδικασίες χθες το βράδυ, υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής.

Ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε για την προκλητική αποφυλάκιση του 39χρονου Φλώρου της Energa – Hellas Power, η οποία έγινε ντάλα καλοκαίρι μπας και περάσει απαρατήρητη, οι αρχές κινήθηκαν εξόχως γρήγορα και χθες αργά το βράδυ οδηγήθηκε πάλι στην φυλακή.

Τους έπιασε, άραγε, ο πόνος; Σαφέστατα και όχι, απλώς όπως είναι γνωστό τοις πάσι η μόνη πολιτική δύναμη που δυναμώνει ύστερα από κάθε επίδειξη ισχύος από την κλεπτοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή. Πόσω μάλλον στην προκειμένη περίπτωση του Φλώρου, ο οποίος αποφυλακίστηκε επί Σύριζα με δικηγόρους από τη Νέα Δημοκρατία.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Βούτσης παλαιότερα, όσο και η Θεανώ Φωτίου προσφάτως είχαν τονίσει αυτό ακριβώς το πράγμα, δηλαδή ότι η συγκάλυψη σκανδάλων από το πολιτικό σύστημα πριμοδοτεί την Χρυσή Αυγή.

Έτσι, ύστερα από μία εβδομάδα και αφότου οι αντιδράσεις των πολιτών έκαναν εξόχως σαφές στο πολιτικό σύστημα την αλήθεια των λόγων του Βούτση και της Φωτίου, με εξπρές διαδικασίες αναιρέθηκε το βούλευμα της αποφυλάκισης και ο Φλώρος οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

Και για να μην έχεις κανείς απορίες, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή ο Φλώρος όχι μόνο δεν θα είχε οδηγηθεί στις φυλακές, μάλλον υπουργός θα ήτανε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aron-aron-pali-stis-fulakes-o-flwros-upo-ton-fobo-ths-chrushs-aughs#ixzz5PqY9W1Hs

Exit mobile version