Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ψευτοδεξιά ιστορία κύκλους κάνει: Τα δάκρυα της προδοσίας για την Μακεδονία μας από τον Καραμανλή στην Τσαρουχά

Η ψευτοδεξιά ιστορία κύκλους κάνει: Τα δάκρυα της προδοσίας για την Μακεδονία μας από τον Καραμανλή στην Τσαρουχά

Στην χθεσινή παράδοση – παραλαβή του υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, η Τσαρουχά των ψευτοδεξιών ΑνΕλ παρέδωσε στην εκλεκτή του Τσίπρα, Νοτοπούλου, σε μία ξεκάθαρα κίνηση της κυβέρνηση για απαξίωση του συγκεκριμένου υπουργείου.

Η Τσαρουχά, της οποίας η κυβέρνηση πρόδωσε την Μακεδονία, ξεπουλώντας την στους σκοπιανούς, αποχαιρέτησε τον υπουργικό της θώκο με δάκρυα στα μάτια και αναφωνώντας «Ζήτω Η Μακεδονία».

Αυτά τα… κροκοδείλια δάκρυα, βεβαίως, δεν μπορούνε παρά να μας θυμίσουνε έναν έτερο ψευτοδεξιό και μάλιστα… «Εθνάρχη», τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο, ο οποίος – θυμόμαστε – με δάκρυα στα μάτια διατράνωνε την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Λίγα χρόνια πριν είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια ως σκέτο «Μακεδονία» σε επίσημο έγγραφο του Ελληνικού Κράτους, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να δακρύζει για… επικοινωνιακούς λόγους.

Θυμίζουμε σχετικά: Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Η ιστορία στην προκειμένη όντως επαναλήφθηκε την πρώτη φορά ως τραγωδία και την δεύτερη ως φάρσα, γιατί μόνο ως «φάρσα» μπορεί κάποιος να εξηγήσει τον Τσίπρα, τον Καμμένο και την λοιπή κουστωδία ως… κυβέρνηση της Ελλάδας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-pseutodejia-istoria-kuklous-kanei-ta-dakrua-ths-prodosias-gia-thn-makedon#ixzz5PsAKshL6

Exit mobile version