Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουνάει το δάκτυλο ο ΟΗΕ στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες, αλλά δεν μας λέει πόσους θα πάρει στα γραφεία του!

Κουνάει το δάκτυλο ο ΟΗΕ στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες, αλλά δεν μας λέει πόσους θα πάρει στα γραφεία του!

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες» κάλεσε τις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στην ηπειρωτική χώρα, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση στο υπερπλήρες κέντρο υποδοχής της Λέσβου είναι πλέον «καζάνι που βράζει».

Νοιάστηκαν μήπως οι ΟΗΕδες για την απίστευτη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της Λέσβου; Προφανώς και όχι, αφού συνεχίζοντας την ανακοίνωσή τους λένε ότι «Υπάρχει αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που εμφανίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, η ανταπόκριση και η θεραπεία είναι θλιβερά ανεπαρκείς».

Βεβαίως, οι ΟΗΕδες ουδεμία ανακοίνωση βγάλανε για το θύμα των εκλεκτών του, Νίκο Μουστάκα, ή για τις καταστροφές που έχουν υποστεί οι κάτοικοι της Λέσβου, όμως δεν περιμέναμε και κάτι ανάλογο.

Θα περιμέναμε, όμως, η ανακοίνωσή τους να περιλαμβάνει την ανάληψη της ευθύνης για μερικές εκ των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Λέσβο. Να πούνε οι τόσοι «ανθρωπιστές» ότι θα πάρουν μερικούς χιλιάδες στα γραφεία τους ανά τον κόσμο ή ακόμα καλύτερα στα σπίτια τους. Αλλά, είπαμε… “Ανθρωπιστές” είναι, δεν είναι κορόιδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kounaei-to-daktulo-o-ohe-sthn-ellada-gia-tous-lathrometanastes-alla-den-mas#ixzz5PsB0L0P5

Exit mobile version