Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας προς παραγωγικούς φορείς Βορείου Ελλάδος: Η προδοσία της Μακεδονίας θα αποδώσει πολλά… αργύρια!

Τσίπρας προς παραγωγικούς φορείς Βορείου Ελλάδος: Η προδοσία της Μακεδονίας θα αποδώσει πολλά… αργύρια!

Με την «επίλυση» του ονοματολογικού των Σκοπίων, δηλαδή την προδοσία της Μακεδονίας, η Θεσσαλονίκη θα γνωρίσει μια ραγδαία ανάπτυξη τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον των παραγωγικών φορέων της Βορείου Ελλάδος στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εν όψει της ΔΕΘ.

Τι περιμένει, άραγε, ο Τσίπρας και προσδοκά ισχυρή οικονομική ανάπτυξη; Θα συρρεύσουν ξαφνικά οι μπατιροτουρίστες των Σκοπίων, των οποίων την οικονομία συντηρεί εδώ και χρόνια η Ελλάδα και ξαφνικά θα έρθει οικονομική ανάπτυξη; Ή μήπως οι αμερικανοί αφέντες του Τσίπρα θα αρχίσουν να ραίνουν με δολάρια τους προδότες ως επιβράβευση;

Η πραγματικότητα είναι πως ούτε το ένα πρόκειται να συμβεί, ούτε το άλλο. Οι σκοπιανοί δεν διαθέτουν οικονομία για να ανταποδώσουν στον Τσίπρα, ενώ όσον αφορά τους αμερικανούς ταιριάζει το «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς», δηλαδή τώρα που τους έκανε την βρώμικη δουλειά ο Τσίπρας απλά θα τον αντικαταστήσουν.

Όμως ακόμα και αν ίσχυε, η δήλωση Τσίπρα θυμίζει ολίγον τι… Ιούδα και ανακατεύει στομάχια. Δηλαδή, η Μακεδονία προδόθηκε για… οικονομική ανάπτυξη; Αυτή είναι η συλλογιστική Τσίπρα – Καμμένου; Ας πάει να την αναλύσει ενώπιον του Λαού της Βορείου Ελλάδος να δούμε τι ποσοστά θα πιάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-pros-paragwgikous-foreis-boreiou-ellados-h-prodosia-ths-makedonias#ixzz5PwHGch8O

Exit mobile version