Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφγανός μαχαίρωσε τρία άτομα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ: Ισλαμική τρομοκρατία εξετάζει η Αστυνομία

Τελειωμό δεν έχουν οι «μεμονωμένες» επιθέσεις των «αναξιοπαθούντων προσφύγων» στην Ευρώπη.

Στην προκείμενη περίπτωση αφγανός με γερμανική άδεια παραμονής επετέθη αδιακρίτως με μαχαίρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Ακολούθησαν σκηνές πανικού καθώς επιβάτες και τουρίστες που ήταν εκεί γύρω έτρεχαν πανικόβλητοι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο αφγανός δράστης μαχαίρωσε δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε άσχημη κατάσταση.

Η ουσία της ειδήσεως βρίσκεται στη δήλωση του εκπροσώπου της αστυνομίας του Άμστερνταμ ο οποίος και ανέφερε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας ότι υπήρξε τρομοκρατικό κίνητρο». Συνεπώς ο …. ευπαθής αφγανός είναι άλλος ένας εξτρεμιστής εγκληματίας που απλώς κατέδειξε για άλλη μια φορά τα “οφέλη” του πολυπολιτισμού.

Φυσικά τέτοιες επιθέσεις αποτελούν συνήθη φαινόμενα στην Ευρώπη των ανοικτών συνόρων και της παγκοσμιοποιήσεως, όπου εισρέουν κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες, ισλαμιστές και εξτρεμιστές. Ενάντια σε όλη αυτήν την εντεινόμενη παροξυσμική κατάσταση, αναδύονται σιγά σιγά οι εθνικές δυνάμεις αντιστάσεως και σίγουρα οι ερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι καθοριστικές.

Ή με τα Έθνη και τον Πολιτισμό ή με το Χάος και την Παγκοσμιοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afganos-machairwse-tria-atoma-ston-sidhrodromiko-stathmo-tou-amsterntam-isl#ixzz5PwHYhLgB

Exit mobile version