Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι είναι η Πατρίδα μας

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”

Δανειζόμενος μερικούς στίχους του ποιητή, έρχομαι κι εγώ να ρωτήσω: «Τι είναι η Πατρίδα μας; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι κάθε νησάκι της που αχνά προβάλλει; Κάθε της θάλασσας στεριά; Μην είν’ ο Ήλιος της που χρυσολάμπει;»

Επίκαιρο το ερώτημα του άξιου προγόνου μας, Ιωάννη Πολέμη. Επίκαιρο, αφού σήμερα κάποιοι, Εφιαλτικά δίνουν «γη και ύδωρ» σε Σκοπιανούς, τούρκους, ΝΑΤΟικούς, και σε όποιον άλλον…

Σήμερα κάποιοι Εφιαλτικά, αναγνωρίζουν δικαίωμα στον Ελληνισμό σε Νιγηριανούς ή Πακιστανούς αλλά και σε κάθε παράνομο στην χώρα, ενώ την ίδια στιγμή, αρνούνται το δικαίωμα στον Ελληνισμό σε Έλληνες!! Έτσι, το ερώτημα του Πολέμη γίνεται ζωτικής σημασίας.

Σίγουρα πάντως, Πατρίδα μας δεν είναι οι Βρυξέλλες. Δεν είναι το Harrods του Λονδίνου, που πολλοί περήφανα κάνουν τα ψώνια τους. Σίγουρα πατριώτες μας δεν είναι, όσοι τοποθετούνται ή υφαρπάζουν την εξουσία μέσω παραπλανητικών εκλογικών νόμων,προεκλογικών ψεμάτων και ελέω ξένων συμφερόντων. Ξένα συμφέροντα, που απροκάλυπτα δεν χάνουν ευκαιρία να προσβάλλουν και να μειώσουν τους Έλληνες.

Πατρίδα είναι οι μανάδες, πατεράδες και παππούδες μας, που εργάσθηκαν ασταμάτητα και θεωρούσαν την λέξη «δόση» ντροπή. Που έζησαν τίμια και δημιούργησαν με τον μόχθο τους. Εκείνοι (όπως κι εμείς) υπηρέτησαν υπερήφανα στον στρατό, πήγαιναν στις παρελάσεις και ύψωναν Ελληνική Σημαία στις Εθνικές επετείους.

Η Ελλάδα είναι Πατρίδα μας. Κάθε κάμπος, κάθε νησάκι που προβάλλει, κάθε θάλασσας στεριά. Γιατί το χώμα τους είναι ποτισμένο με Αίμα Προγόνων. Πατρίδα μας κι οι θάλασσες, που είναι αλμυρές από τον ιδρώτα των ναυτικών.

Ελλάδα είναι κάθε κάμπος, ποτάμι ή θάλασσα, καθαγιασμένο από το ζωογόνο Ελληνικό Πνεύμα. Γι’ αυτό όταν ο επόμενος που ντρέπεται για τον πολιτισμό του, ζητήσει να μας ξεκολλήσει ένα ακόμη κομμάτι γης, ας το σκεφθεί καλά!!! Μήπως κι αρχίσουμε να διεκδικούμε και να ζητάμε όλα όσα ιδρύσαμε κι εκπολιτίσαμε…

Σήμερα λοιπόν εμείς οι Εθνικιστές, που μονάχοι μας φυλάμε τις Θερμοπύλες του Μέλλοντος των Ελλήνων, φωνάζουμε: Δεν θα περάσετε!!! Εδώ θα ναυαγήσουν τα σχέδια σας. Εμείς οι Εθνικιστές, θα προστατεύσουμε την Φυλή μας και προστατεύοντας τον Έλληνα, θα προστατεύσουμε τον Άνθρωπο.

«Τι είν’ η Πατρίδα μας; Μην είν’ ο Ήλιος της που χρυσολάμπει;» αναρωτήθηκε ο Πολέμης. Ναι!!! Απαντάμε εμείς. Πατρίδα μας είναι ο Ήλιος που χρυσολάμπει. Γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε. Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-einai-h-patrida-mas#ixzz5PwHrWp7i

Exit mobile version