Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Διμέτωπος αγώνας ενάντια στην νεοφιλελεύθερη ΝΔ και τον εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο, Φωτογραφίες

YouTube Poster

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών μίλησε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, εγκαινιάζοντας την νέα αγωνιστική χρονιά για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό, ουσιαστικά στην κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, όπως η προδοσία της Μακεδονίας, η εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι, η δολοφονία του 25χρονου στον λόφο του Φιλοπάππου και βεβαίως την αθρόα εισροή των λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια, σημειώνοντας παράλληλα πως η Χρυσή Αυγή είναι μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης σε όλα αυτά.

Μία Χρυσή Αυγή που πολεμά πραγματικά εναντίον όλων, αφού από την μία τα συστημικά μέσα εφαρμόζουν σκληρή πολιτική σιωπής, ενώ από την άλλη διάφορα ρετάλια της Νέας Δημοκρατίας, δήθεν «πατριώτες», διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μία Χρυσή Αυγή που στάθηκε με το κεφάλι ψηλά όταν το σύστημα επιστράτευσε τις πολιτικές διώξεις, μία Χρυσή Αυγή που συνεχίζει τον διμέτωπο αγώνα ενάντια σε όλες τις παραφυάδες του συστήματος, την νεοφιλελεύθερη ΝΔ και τον εθνομηδενιστικό Σύριζα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτούμενος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, σημειώνοντας πως η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι σημαία ευκαιρίας για τυχοδιώκτες και πολιτικάντηδες και πως, μιας και έρχονται εκλογές, το πρώτο και κύριο για εμάς είναι ο Αγώνας μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και όχι τα ψηφαλάκια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-dimetwpos-agwnas-enantia-sthn-neofileleutherh-nd-kai-to#ixzz5Px6zYbfB

Exit mobile version