Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

528 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί την ερχόμενη Τετάρτη από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 2.400 μέσα στον Σεπτέμβριο!

Τρέχουν κανονικά οι πλειστηριασμοί από τη «πρώτη φορά αριστερά»: 528 έχουν προγραμματισθεί μόνο για την Τετάρτη που έρχεται!

Αμέσως μετά τον Αύγουστο και τη διάχυτη ραστώνη του καλοκαιριού, οι πολιτικοί απατεώνες και ταυτόσημοι της διαπλοκής συριζαίοι, επέλεξαν να δείξουν για πολλοστή φορά το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς. Τακτική συνήθης και προσφιλής πλέον, αφού εν μέσω καλοκαιριού και των διακοπών του λαού, συνηθίζουν να φέρνουν, να ψηφίζουν και να εφαρμόζουν ό,τι επαχθές, αντιλαϊκό μέτρο.

Συγκεκριμένα για την ερχόμενη Τετάρτη 05/09 έχουν προγραμματισθεί όχι ένας, ούτε δύο αλλά 528 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, με τον αριθμό αυτό να ανέρχεται σε 2.400 μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ το τελευταίο τετράμηνο του 2018 θα διενεργηθούν περίπου 7.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί!

Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των ακινήτων που βγαίνουν στο σφυρί καταλήγουν στα δίχτυα των τραπεζών, γεγονός που επισφραγίζει την αγαστή συνεργασία αυτού του αντιλαϊκού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ με το κεφάλαιο. Όσον αφορά δε τα ακίνητα που δεν βρίσκουν αγοραστή και πάλι το κράτος των μνημονιακών λακέδων έχει μεριμνήσει, καθώς ενεργοποιούνται διαδικασίες «fast track» για επανάληψη των άκαρπων πλειστηριασμών.

Φυσικά η ελληνική κοινωνία δε θα απαλλαγεί από τους πλειστηριασμούς αφού στις 12 Σεπτεμβρίου έρχονται οι «δανειστές» οι πάτρωνες και τα αφεντικά των συριζαίων και ψεκασμένων προκειμένου, στο πλαίσιο της «μεταμνημονιακής» εποπτείας, να διαπιστώσουν αν τα ενεργούμενά τους έχουν φέρει εις πέρας όλες τις μνημονιακές τους εντολές.

Η σχέση λοιπόν του κυβερνητικού μορφώματος του Σύριζα με το κεφάλαιο είναι άρρηκτη. Δια της υιοθετήσεως και προαγωγής όλων των παγκοσμιοποιητικών τάσεων, των ελεύθερων αγορών, των ανοικτών συνόρων, του αντι-εθνικισμού, αναμφιλέκτως η αριστερά ταυτίζεται και εκφράζει το κεφάλαιο, τις πολυεθνικές, το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα και τα κελεύσματά του.

Η μοναδική πολιτική Φωνή Αντιστάσεως στην υποτέλεια είναι η Χρυσή Αυγή. Μόνο με μια ισχυρή εθνικιστική διακυβέρνηση θα αποτιναχθεί ο ζυγός και θα μπορούμε να ελπίζουμε Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κράτος Δικαίου.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/528-hlektronikoi-pleisthriasmoi-thn-erchomenh-tetarth-apo-tous-suriza-anel#ixzz5PxlPw94I

Exit mobile version