Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης;

Για την περίπτωση του κατηγορούμενου για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην(;) συμβούλου επικοινωνίας του νυν επικεφαλής του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Φαίνεται, όμως, ότι για τον υπερασπιζόμενο από την φυλλάδα των συντακτών (Άντα Ψαρρά) τα νέα ποτέ δεν τελειώνουν, εφόσον βεβαίως ισχύουν τα όσα γράφτηκαν σε κυριακάτική εφημερίδα, όπου διαβάζουμε τα εξής:

“Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά τους κολλητούς του ούτε τους ξεχνάει ούτε τους πουλάει. Γι’ αυτό να μην ξαφνιαστούν οι κυρίες και οι κύριοι της ΝΔ που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στη Β’ Αθηνών μόλις μάθουν ότι ο φίλος του προέδρου Νίκος Γεωργιάδης θα κοσμεί με την παρουσία του το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και κατηγορούμενος «για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής» στη Μολδαβία (την αποκάλυψη είχε κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης στο Hot Doc) έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες να δουλεύει σε ρυθμούς… προεκλογικούς”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτές οι φήμες. Θυμίζουμε ότι η ΝΔ δεν έβγαλε άχνα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Νίκου Γεωργιάδη, αφήνοντας τον ίδιο «να βγάλει το φίδι από την τρύπα» με μια ανακοίνωσή του, όπου απλώς δήλωνε ότι σταματά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κόμμα! Στα φανερά, γιατί «πίσω από την κουρτίνα» αυτό το οποίο έντονα φημολογείται είναι ότι ο κατηγορούμενος για μια τόσο άθλια πράξη συνεχίζει να κινείται «αθόρυβα» και στην «σκιά» του Μητσοτάκη, παρέχοντας σ’ αυτόν ακόμη τις (όποιες) συμβουλές του.

Το γεγονός δε ότι η ΝΔ όχι μόνο δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα αυτό, αλλά ουδέποτε έχει δώσει έστω και μια απάντηση στα όσα κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί για την υπόθεση αυτή μας θυμίζει την γνωστή λαϊκή ρήση «όπου υπάρχει καπνός, εκεί υπάρχει και φωτιά»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopshfios-bouleuths-me-thn-nd-o-kathgoroumenos-gia-paiderastia-nikos-gewrg#ixzz5Q2vevTKv

Exit mobile version