Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με γοργούς ρυθμούς η επικύρωση της προδοσίας: Στα Σκόπια πηγαίνει η Μέρκελ για να συγχαρεί τους “ψευτομακεδόνες”

Με γοργούς ρυθμούς η επικύρωση της προδοσίας: Στα Σκόπια πηγαίνει η Μέρκελ για να συγχαρεί τους “ψευτομακεδόνες”

Την πρόθεσή της να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η ένταξη των ψευτομακεδόνων στην Ε.Ε. δείχνει η Μέρκελ με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στα Σκόπια.

Την ώρα που ο Τσίπρας θα λέει τα καινούργια ψέμματα στην ΔΕΘ και ο Ελληνικός Λαός θα διαδηλώνει κατά της προδοσίας της Μακεδονίας, η εκπρόσωπος των Ευρωπαίων τοκογλύφων θα ασκεί τις τελευταίες πιέσεις στους εγχώριους και σκοπιανούς υποτακτικούς της για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η επίσκεψη της Μέρκελ θεωρείται ότι νει μήνυμα στήριξης του πρωθυπουργού Ζάεφ εν όψει του δημοψηφίσματος για το ονοματολογικό, καθώς το Βερολίνο έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ του προδοτικού συμβιβασμού Ελλάδας και Σκοπίων.

Θυμίζουμε πως η Γερμανίδα Καγκελάριος στις 23 Αυγούστου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζόραν Ζάεφ και όπως είχε μεταδώσει το ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων η Μέρκελ επιβεβαίωσε τη στήριξη της στη συμφωνία «Μακεδονίας (!) – Ελλάδας», καθώς και στις προσπάθειες της κυβέρνησης Ζάεφ για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών προοπτικών.

Η παλλαϊκή αντίδραση στην προδοσία της Μακεδονίας ενόψει της παρουσίας Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη είναι επιβεβλημένη!

Με πολιτικά ανταλλάγματα από την Μέρκελ ο Τσίπρας χαρίζει στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-merkel-sta-skopia-to-sabbato-ischurh-sthrijh-ston-zaef-gia-to-dhmopshfism#ixzz5Q4MPKKpn

Exit mobile version