Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τα ταμεία της Μέρκελ χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ που φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη

Από τα ταμεία της Μέρκελ χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ που φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη

Άρθρο από την εφημερίδα “Εμπρός”

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού πατριωτικού κόμματος AFD, Petr Bystron κατήγγειλε πρόσφατα ότι από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της Γερμανίας χρηματοδοτούνται αφειδώς διάφορες οργανώσεις και οργανισμοί  που ως σκοπό έχουν την διακίνηση λαθρομεταναστών και προσφύγων. Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηματοδοτήσεων προέρχεται από τα υπουργεία των οποίων ηγούνται εκπρόσωποι του SPD αλλά και από την γερμανική καγκελαρία(πρωθυπουργικό γραφείο).

Θυμίζουμε ότι στο SPD προεδρεύει ο Μάρτιν Σούλτς που διετέλεσε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, προβαίνοντας πολλάκις σε αναφορές κατά των Ευρωπαίων Εθνικιστών στην προσπάθειά του να δαιμονοποιήσει την Ιδεολογία μας. Ειδικότερα από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Petr Bystron η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξόδεψε περί τα 104.263.871 ευρώ το 2017 και περί τα 55.000.000 ευρώ το 2018 για τα έξοδα των αναγκών των ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα χορήγησης ασύλου και μετανάστευσης.

Από τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται οι πλέον γνωστές του «χώρου» είναι το Συμβούλιο Μετανάστευσης (Council for Migration) και το New German Media Makers. Αυτές οι οργανώσεις τυγχάνουν ιδιαίτερης προβολής από μεγάλη μερίδα γερμανικών μεσών μαζικής ενημέρωσης με σκοπό φυσικά την προώθηση της μεταναστευτικής πολιτικής και την άσκηση προπαγάνδας κατά των συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων οι οποίες μάχονται τη λαθρομετανάστευση. Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο προαναφερόμενες οργανώσεις χρηματοδοτούνται απευθείας από την Γερμανική Καγκελαρία (Μέρκελ) χέρι -χέρι μαζί με ακραίες αριστερίστικες οργανώσεις όπως το ίδρυμα  Amadeu Antonio που συστήθηκε από την πρώην πράκτορα της Στάζι, Anetta Kahane.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ η Open Society του γνωστού σε όλους μας ανθέλληνα Τζωρτζ Σόρος. Εκτός των ανωτέρω χρήματα λαμβάνει έστω και υπογείως η οργάνωση Antifa. Στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην  εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το κύκλωμα αυτό δρούσε έχοντας ως «βιτρίνα» την ΜΚΟ υπό την επωνυμία ERCI. Ουσιαστικά αυτή η ΜΚΟ αποδεικνύεται ότι συνιστούσε εγκληματική οργάνωση και προέβαινε σε σωρεία εγκληματικών πράξεων (παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, κατασκοπεία, πλαστογραφία και πολλά άλλα).

Σύμφωνα με τη δικογραφία αριθμούσε 30 μέλη εκ των οποίων 6 Ελληνικής καταγωγής. Από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φέρεται να είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης η Σύρια Σάρα Μαρντίνι, η οποία συνελήφθη από τις Αρχές. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω είχε προ ετών αναδειχθεί σε «ηρωίδα» εξαιτίας της «συγκινητικής» ιστορίας της.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή μέσω του Βουλευτή της Β’ Αθήνας Γεωργίου Γερμενή και αναμένουμε πλέον τις επίσημες απαντήσεις των αρμοδίων υπουργών. Το παραμύθι του «ανθρωπισμού» δεν θα έχει happy- end για τους οπαδούς του εθνομηδενισμού. Οι ατράνταχτες αποδείξεις για την οικονομική εκμετάλλευση του ανθρωπίνου πόνου από την ανωτέρω ΜΚΟ είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης και επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά τους ισχυρισμούς μας και τις θέσεις μας σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

ΦΟΙΒΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ta-tameia-ths-merkel-chrhmatodotountai-oi-mko-pou-diakinoun-lathrometan#ixzz5Q4MkYrRs

Exit mobile version