Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωθυπουργός Τσεχίας: Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αποτελούν απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό

Άλλο ένα «χτύπημα» εναντίον της παγκοσμιοποίησης και του «πολυπολιτισμού» ήρθε από Ευρωπαίο ηγέτη, ο οποίος δρα ως υπερασπιστής των συμφερόντων της Χώρας του και όχι ως υπηρέτης της «πολιτικής ορθότητας».

Αυτή την φορά είναι ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις που «τάραξε τα νερά». «Δεν θέλουμε να ζούμε όπως ζουν οι άνθρωποι στην Αφρική ή στην Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Μπάμπις, σημειώνοντας ότι πρέπει να μπει τέλος στην παράνομη μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες.

Η παράνομη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής θέτουν σε κίνδυνο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό που βασίζεται σε χριστιανικά θεμέλια, σημείωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Πράγας, Prima.

«Εμείς (στην Τσεχία) θεωρούμε την παράνομη μετανάστευση ως απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», τόνισε. «Δεν θέλουμε να ζούμε όπως ζουν οι άνθρωποι στην Αφρική ή στην Μέση Ανατολή. Πρέπει να σταματήσουμε (την παράνομη μετανάστευση)», σημείωσε, υποστηρίζοντας τη σύσφιγξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή της προσέγγισης, όσον αφορά στην παροχή ασύλου, στην Γερμανία. Τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να περιοριστεί η παράνομη μετανάστευση με κάθε κόστος. Κάθε σύγκριση του Μπάμπις (αλλά και του Όρμπαν) με τους κατά καιρούς ηγετίσκους του εγχώριου «Συνταγματικού τόξου» μόνο απέραντη θλίψη προκαλεί…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwthupourgos-ths-tsechias-oi-mousoulmanoi-metanastes-apoteloun-apeilh-gia#ixzz5Q8QMW97s

Exit mobile version