Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Για άλλη μια φορά χιλιάδες παιδιά προσχολικής ηλικίας αποκλείονται από τους παιδικούς σταθμούς την ώρα που όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν βολευτεί ως “ευπαθείς” ομάδες. Πληρώνουμε φόρους, πληρώνουμε την παιδεία, πληρώνουμε την υγεία για να μπορεί ο κάθε εισβολέας και τα παιδιά του να απολαμβάνει το κοινωνικό κράτος που για εμάς τους γηγενείς δεν υπάρχει λόγω “κρίσης”. Αυτοί που έκλεψαν τα πάντα και χρεοκόπησαν την Ελλάδα αποφάσισαν ότι εμείς πρέπει να πληρώσουμε την αλλοδαπή νύφη. Αναρωτιούνται μετά στα βρωμοκάναλά τους, γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, το μόνο πολιτικό κόμμα που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους Έλληνες.

Ν.Ο.

Υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης;

Υπουργός της Μέρκελ απειλεί τους πολίτες που διαμαρτύρονται στα συλλαλητήρια κατά της λαθρομετανάστευσης. Η έπαρση των πολιτικάντηδων δεν έχει όρια. Ο εκλεγμένος από τον λαό απειλεί τον λαό γιατί διαμαρτύρεται για τις δικές του αποφάσεις! Ζούνε σε άλλο κόσμο, απομονωμένοι και αποστειρωμένοι μέσα στα γυάλινα τους σπίτια. Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει πρόβλημα και δεν είναι πολιτισμένη. Κακά τα ψέμματα, η Ευρωπαϊκή Ένωση στην μορφή που είναι έχει σαπίσει εκ των θεμελίων και μόνο μια Εθνικιστική Αναγέννηση θα δώσει ώθηση στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό να επιβληθεί έναντι του πολυπολιτισμού που διαβρώνει τα ήθη και τα έθιμα μας. Εθνικισμός στην Ελλάδα σημαίνει Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Κ.Φ.

Αποθρασύνονται οι τούρκοι: Αλλάζουν τα τοπωνύμια στην κατεχόμενη Κύπρο

Έχει γενέθλια σήμερα το ΠΑΣΟΚ και αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια οι πρασινοφρουροί της “κλαδικής”, της μίζας και των ρουσφετολογικών προσλήψεων στο δημόσιο έχουν το θράσος να το γιορτάζουν. Αυτές οι πολιτικές κατσαρίδες που έχουν πιει το αίμα των Ελλήνων, αυτοί που αγόρασαν το ευρώ σε διπλάσια τιμή σε σχέση με τους Γερμανούς και υποτίμησαν την περιουσία της Ελλάδος 100% μέσα σε μια νύχτα τολμάνε και μιλάνε για δημοκρατία. Οι πράσινοι Χουντίνι της μίζας νομοθέτησαν την ασυλία τους με τους νόμους περί ευθύνης υπουργών, συμμάχησαν με τους ΝΔούλους και κατέστρεψαν ότι απέμεινε με τα θαλασσοδάνεια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Δεν είναι γιορτή σήμερα αγαπητά αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ, γιορτή θα είναι η μέρα που θα πάτε φυλακή για τα εγκλήματά σας κατά της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού. Η μέρα αυτή πλησιάζει.

Ξενοφών Λ.

Υπουργός της Μέρκελ απειλεί τους Γερμανούς πατριώτες με παρακολουθήσεις και κυρώσεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-septembriou-2018#ixzz5Q8QkV0Ig

Exit mobile version