Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζόραν Ζάεφ: Η γλώσσα και η ταυτότητά μας θα είναι για πάντα «μακεδονικές»

Ζόραν Ζάεφ: Η γλώσσα και η ταυτότητά μας θα είναι για πάντα «μακεδονικές»

Με φόντο τις εξευτελιστικές για την Ελλάδα αποκαλύψεις των Wikileaks ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στις Πρέσπες ικανοποίησε άνευ όρων τις πάγιες σκοπιανικές επιδιώξεις, ο Ζόραν Ζάεφ πραγματοποίησε ομιλία στο Πέτσεβο, μερικές εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου.

«Η μακεδονική γλώσσα θα είναι πάντοτε μακεδονική και η μακεδονική ταυτότητα θα είναι διά παντός μακεδονική», είπε εκεί ο Ζάεφ, σύμφωνα με σκοπιανά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να βάλει κανέναν από τους «αστερίσκους» και τις «υποσημειώσεις» που διαφημίζει η κυβέρνηση.

Εμείς το έχουμε πει από την αρχή, η οποιαδήποτε λύση με «σύνθετη ονομασία» οδηγεί αυτόματα στην αποδοχή του σκέτου «Μακεδονία», γεγονός που γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο εξαιτίας της αναγνώρισης «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας, απολήξεις αμόρφωτες του «συμφώνου των Πρεσπών», αφού δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα ή εθνότητα ιστορικά.

Γι’ αυτό και η μόνη αποδεκτή θέση που μπορεί να έχει μια ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή της Χρυσής Αυγής: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zoran-zaef-h-glwssa-kai-h-tautothta-mas-tha-einai-gia-panta-makedonikes#ixzz5Q8TqcaPR

Exit mobile version