Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υποκριτές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος: Στο Μάτι ο Τσίπρας με πολυπληθή κουστωδία

Οι υποκριτές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος: Στο Μάτι ο Τσίπρας με πολυπληθή κουστωδία

Δεν έπιασε η πρώτη, αποστειρωμένη επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι και έτσι αποφασίστηκε μια επανάληψή της, έναν και πλέον μήνα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής που στοίχισε την ζωή σε 98 ανθρώπους.

Προκειμένου να υπάρξει ικανή κουστωδία και να μην λέει πάλι ο κόσμος, πήρε μαζί του σωρεία υπουργών, πήρε και την εξαφανισμένη Δούρου, η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα την πληγείσα περιοχή.

Επίσης, λήφθηκε ειδική μέριμνα να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι, παρά μόνο η κομματική – κυβερνητική τηλεόραση της ΕΡΤ και στήθηκε ένα κακόγουστο σόου σοβιετικού τύπου, με παιδάκια να υποδέχονται τον… ηγέτη με λουλούδια και άλλα τέτοια φαιδρά.

Πάντως, η σταλινική σκηνοθεσία απέτυχε οικτρά και ο Τσίπρας πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Δεν διδάχτηκε αρκούντως καλά από την Μενεγάκη και Αϊζενστάιν ο Καρανίκας και έτσι οι κομπάρσοι δεν ήταν αρκούντως ενθουσιώδεις, ενώ ακούστηκαν και γιουχαρίσματα.

Βεβαίως, στην συνάντηση ουδεμία συζήτηση έγινε για τις ευθύνες της κυβερνήσεως, αλλά και τους τρόπος για να πληρώσουν. Ακόμα και για τα αυθαίρετα που μίλησαν δεν αναφέρθηκε στις νομιμοποιήσεις τους από τον Σύριζα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-upokrites-epistrefoun-ston-topo-tou-egklhmatos-sto-mati-o-tsipras-me-ekt#ixzz5Q8VJFw8c

Exit mobile version