Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε έξαρση η ανθελληνική δράση των τουρκόφρονων στην Θράκη: Παρουσία βουλευτών του Σύριζα ζήτησαν αυτόνομες μουφτείες!

Σε έξαρση η ανθελληνική δράση των τουρκόφρονων  στην Θράκη: Παρουσία βουλευτών του Σύριζα ζήτησαν αυτόνομες μουφτείες!

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Συμβουλευτική Επιτροπή» που απαρτίζουν διάφοροι τουρκόφρονες στην Θράκη με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η «Συμβουλευτική Επιτροπή» παρουσία των «βουλευτών τους», συνεδρίασε με θέμα το προεδρικό διάταγμα που έρχεται σε συνέχεια της χαριστικής και σκανδαλώδους τροπολογίας του Σύριζα, όπου συνταξιοδοτούταν με συνοπτικές διαδικασίες οι ανεπιθύμητοι, από το τουρκικό προξενείο, μουφτήδες της περιοχής, παραδίδοντας τα κλειδιά σε προσωρινούς επιτρόπους, επιλεγμένους από το προξενείο.

Η «Συμβουλευτική Επιτροπή», λοιπόν, παρουσία των «βουλευτών τους» (αναφέρεται στους βουλευτές του Ερντογάν σε Σύριζα και ΠαΣοΚ) αποφάσισε ότι το προεδρικό διάταγμα είναι… απαράδεκτο, ξανατονίζοντας τα πάγια αιτήματα του Ερντογάν για μουφτείες «αυτόνομες», που δεν υπάγονται δηλαδή στο Ελληνικό Κράτος.

Το επίδικο σημείο, βεβαίως, δεν είναι ο έλεγχος των μουφτειών και η τουρκοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας. Αυτά έχουν ήδη δοθεί και από τους Σύριζα – ΑνΕλ, αλλά και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ – ΠαΣοΚ.

Το ζήτημα είναι ο τρόπος και η ευρύτητα της εφαρμογής της Σαρία με επίκεντρο βέβαια το κληρονομικό δίκαιο και τις περιουσίες στις οποίες αποσκοπεί η Άγκυρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anebazoun-ton-phchh-sthn-thrakh-oi-tourkofrones-parousia-bouleutwn-tou-suri#ixzz5QAMBZK3n

Exit mobile version