Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση με 16% το AfD στην Γερμανία

Σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση με 16% το AfD στην Γερμανία

Ο πατριωτικός άνεμος αντίστασης ενάντια στην λαθρομετανάστευση, που φυσάει σ’ όλη την Ευρώπη, πνέει τώρα και στην Γερμανία. Σε απόσταση αναπνοής από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SDP) έχει φτάσει το αντιμεταναστευτικό κόμμα AfD σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, η οποία καταδεικνύει ότι οι σημαντικότερες απώλειες των Σοσιαλδημοκρατών σημειώνονται στα εργατικά στρώματα τα οποία αποτελούσαν την παραδοσιακή βάση της εκλογικής δύναμής τους.

Το SDP συγκεντρώνει μόλις 17% έχοντας χάσει περί το 12% από τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές. Την ίδια στιγμή το AfD εκτινάχθηκε κατά δύο ακόμη ποσοστιαίες μονάδες και το ποσοστό του εκτιμάται στο 16%. Αναλυτές εκτιμούν ότι αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση, πολύ σύντομα το AfD, που τοποθετείται στα δεξιά των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, θα είναι το δεύτερο κόμμα στην Γερμανία. Η δημοσκόπηση δόθηκε στην δημοσιότητα μόλις δύο ημέρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη Κέμνιτς της ανατολικής Γερμανίας, όπου ομάδες παρακρατικών αριστερών θέλησαν να κάνουν αντιδιαδήλωση σε εκδήλωση του AfD.

Παρά την κραυγαλέα παραπληροφόρηση των καθεστωτικών ΜΜΕ για τους πραγματικούς υπαίτιους των επεισοδίων και την φύση τους, η προπαγάνδα τους δεν έπιασε τόπο και το AfD έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο στην συνείδηση του γερμανικού λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-apostash-anapnohs-apo-thn-deuterh-thesh-me-16-to-afd-sthn-germania#ixzz5QASBm07E

Exit mobile version