Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στηρίζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ο Μητσοτάκης: “Τα περιθώρια ελιγμών είναι περιορισμένα…”

Στηρίζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ο Μητσοτάκης: “Τα περιθώρια ελιγμών είναι περιορισμένα...”

Σε μια ακόμη ομολογία προδοσίας προχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού για μια ακόμη φορά αρνήθηκε να δεσμευτεί πως αν αναλάβει τις τύχες της Χώρας θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha o Κυριάκος Μητσοτάκης στην σχετική ερώτηση του Σρόιτερ για την κύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή δήλωσε πως “θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα” για καλυτέρευση (!) της συμφωνίας με τα Σκόπια, αλλά “τα περιθώρια ελιγμών είναι περιορισμένα“.

Περιμένει δηλαδή ο αρχηγός της ψευτοδεξιάς πώς και πώς να επικυρωθεί η προδοσία από την συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ και μετά να νίψει τα χείρας του, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει μια συμφωνία με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Υπενθυμίζουμε πως ΜΟΝΟ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έχει ξεκαθαρίσει προς όλους πως όταν αναλάβει η Χρυσή Αυγή την διακυβέρνηση της Χώρας το κουρελόχαρτο της προδοσίας που υπεγράφη στις Πρέσπες θα πεταχτεί άμεσα στον κάλαθο τον αχρήστων!

Διαβάστε επίσης: Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthrizei-thn-prodotikh-sumfwnia-twn-prespwn-o-mhtsotakhs-ta-perithwria-elig#ixzz5QASyJodQ

Exit mobile version