Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ μιλάει για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής!

Η ΝΔ μιλάει για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής!

Η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να αναγάγει σε μείζον πολιτικό θέμα, την μήνυση του δημοσιογράφου Βαξεβάνη στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη η οποία χαρακτήρισε ως fake news την είδηση ότι ο ανιψιός του προέδρου της ΝΔ είναι συνέταιρος του Φλώρου της Energa…

Ούτε θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης, ούτε κανέναν λόγο έχουμε να υπερασπιστούμε τον Βαξεβάνη με τον οποίο δεν μας ενώνει τίποτα και μας χωρίζει ιδεολογική και πολιτική άβυσσος.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον όμως ένα σημείο της ανακοίνωσης της ΝΔ στο οποίο αναφέρει: «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα υπέστη ένα ακόμη βαρύ πλήγμα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.»

Όπως καταλαβαίνετε, η ΝΔ αφήνει αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, σε μια υπόθεση που ένας ιδιώτης (έστω και δημοσιογράφος, παραμένει ιδιώτης) κάνει μήνυση σε ένα πολιτικό στέλεχος.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν υπήρξε πολιτική παρέμβαση. Γνωρίζουμε όμως ότι υπήρξε το 2013 στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Τότε που ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ της κυβέρνησης (Δένδιας) πήγε ο ίδιος στην δικαιοσύνη, έναν ογκώδη φάκελο με άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις για να ανοίξει ο δρόμος των πολιτικών διώξεων κατά εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος!

Αυτό – και άλλα πολλά – ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ πολιτική παρέμβαση στην δικαιοσύνη…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-milaei-gia-parembaseis-sthn-dikaiosunh-kai-poinikopoihsh-ths-politikhs#ixzz5QEcjaFGX

Exit mobile version