Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπουμπούκο, η κυριαρχία του αριστερισμού στην Παιδεία άρχισε το 1974 με την ανοχή της ΝΔ

Μπουμπούκο, η κυριαρχία του αριστερισμού στην Παιδεία άρχισε το 1974 με την ανοχή της ΝΔ

Γράφει ο Αντίοχος

Για σχέδιο «αριστεροποίησης» των μαθητών, δια της αντικατάστασης των Λατινικών με την Κοινωνιολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος: «Αυτό πάτε και το αντικαθιστάτε με την Κοινωνιολογία. Δηλαδή μ’ ένα μάθημα, απλώς για να κάνουν τα παιδιά αριστερά».

Κοροϊδεύει την κοινωνία ο κύριος και το κάνει συνειδητά! Η κυριαρχία του αριστερισμού στην παιδεία, δεν είναι τωρινή υπόθεση, του όντως αγράμματου συριζοψεκασμένου αληταριού. Άρχισε το «σωτήριον» έτος 1974, υπό την ανοχή της ψοφοδεξιάς Νουδούλας του κουφού ψευτοεθνάρχη. Επεκτάθηκε δε και ολοκληρώθηκε από την «αλλαγή» της πραγματικής «πρώτης φοράς αριστερά», του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, την περίοδο 1981-1989.

Η δε Νουδούλα, όταν βρέθηκε στην εξουσία, συμβιβάστηκε πλήρως με την κατάσταση στην μαρξιστοκρατούμενη παιδεία και δεν άλλαξε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Και για να μην λέω λόγια, θα σας παραθέσω μιας Έκθεσης-ντοκουμέντο για την πολιτική κατάσταση στην χώρα το 1975, που είχε κάνει ο τότε πρόεδρος της δημοκρατίας Κων/νου Τσάτσος στον Καραμανλή.

Ιδού τα σχετικά αποσπάσματα για την παράδοση της Παιδείας στον μαρξιστικό υπόκοσμο…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net 

 

Exit mobile version