Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Εύβοια

Η Χρυσή Αυγή παραμένει δίπλα στον Ελληνικό λαό διενεργώντας ακόμη μια επιτυχημένη ενημερωτική εκστρατεία, αυτή την φορά στην Χρυσούπολη, Καβάλας. Το πρωί της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά Χρυσούπολης όπου αναρτήθηκε πανό με σύνθημα “Κάτω τα χέρια από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και ακολούθησε διανομή εφημερίδων του Κινήματος και άλλου έντυπου υλικού. 

Η ενημερωτική δράση ξεκίνησε από την λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης και η παρουσία των συναγωνιστών αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη. Πολλοί ήταν εκείνοι που ζυγώσανε και σφίξανε το χέρι των συναγωνιστών, επικροτώντας την στάση που κράτησε το κίνημα μας τόσο για το Σκοπιανό όσο και για μνημόνιο.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών αμέσως μετά την λαϊκή αγορά κινήθηκε εντός της πόλης της Χρυσούπολης όπου διένειμε ενημερωτικό υλικό στα μαγαζιά, στις καφετέριες και στα καφενεία της πόλης. Η δράση ολοκληρώθηκε με την εξάντληση όλου του ενημερωτικού υλικού, αφού πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πάρουν όχι μόνο για να ενημερωθούν οι ίδιοι, αλλά και για να το δώσουν σε γνωστούς τους που δεν βρίσκονταν εκεί.

Η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι πάντα και παντού το μοναδικό φως για τον δοκιμαζόμενο Έλληνα. Το βαθύ σκοτάδι των μπολσεβίκων έχει σκεπάσει την πολυαγαπημένη μας πατρίδα και είναι εθνικό καθήκον μας να αφυπνίσουμε τους Έλληνες για το επερχόμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας και την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια που θα φέρει εθνικής συρρίκνωση και δυστυχία στην Ελλάδα μας.

Την Κυριακή 2/9/2018 συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας παρουσία των συναγωνιστών Ηλία Κασιδιάρη και Χριστόφορου Τσάγκα πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική δράση στην εμποροπανήγυρη της πόλης της Ιστιαίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn727#ixzz5QIxNAnwF

Exit mobile version