Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

FBI, CIA και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού στόλου στην ΔΕΘ για την προστασία του Τσίπρα!

FBI, CIA και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού στόλου στην ΔΕΘ για την προστασία του Τσίπρα!

Πλησιάζουν οι μέρες που ο Τσίπρας θα πρέπει να ανέβει Θεσσαλονίκη και όλα τα όργανα έχουν στηθεί. Οι φυλλάδες του αριστερισμού και των παρακρατικών δημοσιεύουν καθημερινά προβοκατόρικα δημοσιεύματα, χιλιάδες πραιτοριανών ετοιμάζονται να ανέβουν Θεσσαλονίκη και ο 6ος Αμερικανικός Στόλος βρίσκεται εν πλω για τον Τσίπρα.

Όχι, το τελευταίο δεν πρόκειται περί λάθους, αφού όπως διαβάζουμε για την ΔΕΘ θα επιστρατευτούν πράκτορες του FBI, της CIA, αλλά θα ελλιμενιστεί στην Θεσσαλονίκη και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney όλοι έτοιμοι να επέμβουν αν τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχή για τον Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ, «στον σχεδιασμό για τα φετινά μέτρα ασφαλείας συμμετείχαν εκπρόσωποι του FBI στους οποίους δόθηκε το δικαίωμα εποπτείας σε κέντρα επιχειρήσεων και στις κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η πρόφαση για αυτή την απόβαση ξένων δυνάμεων καταστολής είναι η παρουσία του αμερικανού Υπουργού Εργασίας, Γουιλμπορ Ρος, ο οποίος θα έρθει αντί του αρχικά προγραμματισμένου αντιπροέδρου, Mάικ Πένς.

Η πραγματική αιτία, όμως, είναι η «Συμφωνία των Πρεσπών» και η συγκυβέρνηση των προδοτών που την υπέγραψε και πρέπει να προστατευτεί με κάθε κόστος, τουλάχιστον μέχρι να οριστικοποιηθεί η προδοσία της Μακεδονίας μας και τα αμερικανικά συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fbi-cia-kai-h-nauarchida-tou-6ou-amerikanikou-stolou-sthn-deth-gia-thn-pros#ixzz5QJvFSq9T

Exit mobile version