Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαράδεκτον! Τι έχει να πει η ΕΡΤ; 9 στους 10 Έλληνες δεν έχουν πειστεί ότι… τελείωσαν τα μνημόνια!

Κάποτε, στις δόξες του υπαρκτού σοσιαλισμού, όποιος αμφισβητούσε ή δεν ζητωκραύγαζε επαρκώς τον «σύντροφο» Στάλιν, εξαφανιζόταν ακόμα και από τις φωτογραφίες, τώρα τα πράγματα έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ κι έτσι είχαμε δημοσκόπηση, την οποία πρέπει να επιληφθεί άμεσα ο «σύντροφος» Καλφαγιάννης, να την αποκλείσει από τους δέκτες της… ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία δείχνει ότι 89% των Ελλήνων δεν πιστεύουν την παραμύθα της «εξόδου από τα μνημόνια» και αντιθέτως πιστεύουν ότι η λιτότητα θα συνεχιστεί κανονικότατα. Αντίστοιχα το 67% των Ελλήνων υποστηρίζουν πως η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, η εταιρεία να κράτησε τα στοιχεία αυτών των… αντεπαναστατών και να τα παραδώσει στον «σύντροφο» Καρανίκα να τους διδάξει τα καλά του… επιστημονικού σοσιαλισμού. Να τους στείλει σε κανένα “hot spot” για… κοινωνική εργασία και ευθυγράμμιση με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aparadekton-ti-echei-na-pei-h-ert-9-stous-10-ellhnes-den-echoun-peistei-oti#ixzz5QKoyJxQ2

Exit mobile version