Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπηρέτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι ΚΚΕδες: Κατέβασαν πανό για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ΚΚΕ φροντίζει να αποδεικνύει ότι, όποτε χρειαστεί, συμπεριφέρεται ως αριστερός προφυλακτήρας του συστήματος. Η είδηση, λοιπόν, ότι μέλη του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ κατέβασαν κάποια πανό που είχαν αναρτηθεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και καλούσαν στο συλλαλητήριο κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών δεν μας εκπλήσσει. Και αν η ΓΣΕΕ φέρθηκε ως «συνδικαλιστικός» βραχίονας της κυβέρνησης και κατέβασε τα πανό, πως μπορεί άραγε να εξηγηθεί η ανάλογη στάση του ΚΚΕ;

Μια ματιά στο παρελθόν θα δείξει ότι το ΚΚΕ, παρά τις πασπαλισμένες με μπόλικο λεκτικό βερμπαλισμό «επαναστατικές» εκφράσεις του, παραμένει ένα απόλυτα συστημικό κόμμα που υπηρετεί το καθεστώς το οποίο του έδωσε το συγχωροχάρτι της νομιμοποίησής του το 1974, χωρίς την στοιχειώδη υποχρέωση να ζητήσει έστω και μια συγγνώμη για τα αμέτρητα εγκλήματά του σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

Αναλόγως «προστατευτικά» προς την τότε (μνημονιακή κι αυτή) κυβέρνηση είχε δράσει και πριν λίγα χρόνια, όταν οι ροπαλοφόροι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ περιφρουρούσαν(!) αυτό που το χρεωκοπημένο ιδεολογικά και πολιτικά μαγαζάκι του Περισσού ονομάζει «αστικό κοινοβούλιο», προστατεύοντάς το από την αγανάκτηση και την οργή των χιλιάδων διαδηλωτών, με αποτέλεσμα οι διάφοροι Πρετεντέρηδες να συγχαρούν «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» (όπως το χαρακτήριζε ο Γεώργιος Παπανδρέου) για την σθεναρή και στιβαρή προσήλωσή του στα κοινοβουλευτικά ιδεώδη.

Κατεβάζοντας οι ΚΚΕδες τώρα τα πανό δείχνουν με έναν διαφορετικό τρόπο ότι παραμένουν το ίδιο προσανατολισμένοι στην υπηρεσία του καπιταλιστικού συστήματος το οποίο ανέκαθεν τροφοδοτούσαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/melh-tou-kke-katebasan-pano-gia-to-sullalhthrio-ths-thessalonikhs-leitourgw#ixzz5QKpebwTt

Exit mobile version