Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Νόμο Κατσέλη» για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ θέλει ο Άδωνις

Με το γνωστό θράσος το οποίο τον διακατέχει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σπύρος- Άδωνις Γεωργιάδης φροντίζει, για μια ακόμη φορά, να προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή του Ελληνικού Λαού σε σχέση με τα υπέρογκα θαλασσοδάνεια του κόμματος στο οποίο σήμερα ανήκει.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την εκδίκαση της αγωγής της Τράπεζας Πειραιώς κατά της ΝΔ, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που η τελευταία πήρε, ο αποκαλούμενος ως «Μπουμπούκος» από την σύζυγό του φρόντισε να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθώς έκανε λόγο για «σπέκουλα» και «πεμπτουσία του λαϊκισμού» αναφορικά με τα χρέη και τα δάνεια των κομμάτων.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι κάθε πολίτης με βάση τον νόμο Κατσέλη, αν μπορέσει να αποδείξει ότι χωρίς δική τους υπαιτιότητα και ευθύνη άλλαξαν τα οικονομικά δεδομένα του λόγω κρίσης και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή τους στις τράπεζες, μπορεί να πετύχει ευνοϊκή ρύθμιση. «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό να μην ισχύει και για τα κόμματα» είπε ο Γεωργιάδης, εντελώς ανερυθρίαστα!

Το να συγκρίνει τα δάνεια που πήρε ο μεροκαματιάρης Έλληνας, τα οποία η καταστροφική πορεία των Μνημονίων (των οποίων ο Γεωργιάδης δηλώνει οπαδός) φρόντισε να τα μετατρέψει σε βρόγχο έτσι ώστε να χάνονται σπίτια, με τα υπέρογκα ποσά που πήρε (και) η ΝΔ για να τα χρησιμοποιεί για τους δικούς της πολιτικάντικους σκοπούς είναι αισχρό, χυδαίο, ανήθικο. Αυτό είναι το πρότυπο κυβέρνησης που ευαγγελίζεται η ΝΔ; Ντροπή και αίσχος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-chudaiothta-gewrgiadh-nomo-katselh-gia-ta-thalassodaneia-ths-nd-t#ixzz5QLXT3HUM

Exit mobile version