Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Βίτσα: 1% των λαθρομεταναστών επιστρέφουν στην τουρκία – Τους υπόλοιπους τους κρατάμε Ελλάδα!

Ομολογία Βίτσα: 1% των λαθρομεταναστών επιστρέφουν στην τουρκία - Τους υπόλοιπους τους κρατάμε Ελλάδα!

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Λέσβου απέστειλε ο Βίτσας σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό», όπου του γράφει τα συνήθη περί «οριακής κατάστασης» και – φυσικά – απουσία ευθύνης από την «αγία» κυβέρνηση της αριστεράς.

Σύμφωνα με τον Βίτσα δεν φταίνε οι άχρηστοι της κυβέρνησης, αλλά οι αυξανόμενες «προσφυγικές» ροές, όπως κατ’ αντιστοιχία για την πυρκαγιά στο Μάτι έφταιγε ο… άνεμος, τα αυθαίρετα και επ’ ουδενί λόγω η «αγία» κυβέρνηση. Στην προκειμένη… δεν φταίει το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη των συνόρων, πόσω μάλλον να τα φυλάττει, αλλά οι αυξανόμενες ροές.

Αυτό που έχει πάντως σημασία στην επιστολή του Βίτσα είναι η επίκληση των αριθμών. Συγκεκριμένα, ο Βίτσας αναφέρει ότι «από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου μεταφέρθηκαν από τη Λέσβο στην ηπειρωτική Ελλάδα 3.950 πρόσφυγες που είτε έλαβαν άσυλο είτε χαρακτηρίστηκαν ευάλωτοι. Συγχρόνως επεστράφησαν είτε με βάση την κοινή δήλωση είτε εθελοντικά 34

Κοινώς, μέσα σε λίγους μήνες η κυβέρνηση Σύριζα έδωσε άσυλο σε 4000 σχεδόν λαθρομετανάστες και αντίστοιχα επέστρεψε στην τουρκία μονάχα 34! Λιγότερο, δηλαδή, από το 1% των λαθρομεταναστών επιστρέφεται στην τουρκία, όπως ορίζει η συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας. Το υπόλοιπο 99% παραμένει στα κορόιδα τους Έλληνες και κατακλύζουν είτε τα νησιά, είτε την ηπειρωτική χώρα. Και, βεβαίως, οι πόρτες εξόδου από την Ελλάδα είναι κλειστές, αφού επίκειται και το Σύμφωνο Μέρκελ – Τσίπρα για να πάρουμε όλους τους λαθρομετανάστες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-bitsa-1-twn-lathrometanastwn-epistrefoun-sthn-tourkia-tous-upoloip#ixzz5QLjD5hEm

Exit mobile version