Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ψεύδεται ασυστόλως η ΝΔ όταν λέει ότι ποτέ δεν ζήτησε διαγραφή των χρεών της. Ας ανατρέξει σε παλαιότερες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΄Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κατ΄ επανάληψη ζητούσε τη διαγραφή των χρεών του κόμματός του διότι δεν υπάρχει περίπτωση έλεγε να πληρωθούν αυτά τα δάνεια. Και θα πρέπει να πληρωθούν γιατί διαφορετικά πως ζητάει η ΝΔ από τον λαό να την υπερψηφίσει για να γίνει κυβέρνηση αύριο; Θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να είναι σωστό, τίμιο και ειλικρινές ένα κόμμα για να ζητάει να το εμπιστευθεί ο λαός για να κυβερνήσει. Απορώ όμως πως δεν βρίσκονται στη φυλακή εκείνοι οι διευθυντές τραπεζών που χορήγησαν δάνεια ύψους 200 εκατομμυρίων στη ΝΔ και άλλα τόσα στο ΠΑΣΟΚ. Τι προσκόμισαν ως εγγύηση αυτά τα κόμματα; ΄Ένας απλός πολίτης για να ζητήσει από μια τράπεζα ένα μικρό δάνειο του ζητάνε κάποια χαρτιά και εγγυητή ή να υποθηκεύσει κάποιο ακίνητο.

Στη περίπτωση των κομμάτων τι υποθηκεύθηκε αν δεν πληρωθούν τα δάνεια; Σίγουρα τα χρήματα αυτά θα ξαναμπούν στα συρτάρια των τραπεζών και θα τα ρίξουν επάνω στο λαό, όπως συνηθίζεται. Όχι κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να τα πληρώσετε τα δάνεια, δεν ξέρω πως, εν ανάγκη από το μισθό σας, εισπράττετε άλλωστε τόσα πολλά χρήματα κάθε μήνα που δεν εισπράττει ο λαός και να αφήσετε κατά μέρος τις δικαιολογίες ότι δεν αμείβεστε ικανοποιητικά από το κράτος, διότι αν συνέβαινε αυτό θα είχατε εγκαταλείψει την πολιτική και θα ασχολούσασταν με άλλες δουλειές πιο επικερδείς. Αλλά για να τρώγεστε να μπείτε στην πολιτική και να γλύφετε τους αρχηγούς των κομμάτων να σας βάλουν στα ψηφοδέλτια, είναι πολλά τα λεφτά που παίρνετε και δεν το αξίζετε για τόσα πολλά λεφτά. Τελεία και παύλα κύριοι.

Προκόπης Π.

Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 83η ΔΕΘ: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, 15:00

Tρέμει ο Τσίπρας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία καθώς έχει επιστρατεύσει όχι μόνο τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και το FBI και την CIA αλλά και τον Αμερικάνικο Στόλο! Αλέξη φέρε και τους G.I. Joe, τον Σπάιντερμαν και τον Μπάτμαν ρε συ, μπας και γλιτώσεις από την δημόσια κατακραυγή! Γιατί και τα συντρόφια σου δεν θα είναι μαζί σου εκείνη την ημέρα, όχι γιατί διαφωνούν με την κατά γράμμα αριστερή πολιτική σου, αλλά γιατί δεν θέλουν τον Αμερικάνικο Στόλο για προστάτη αλλά τον Κόκκινο Στρατό!

Νίκος Κ.

Ρεπορτάζ Euronews από την συγκέντρωση στον Βοτανικό κατά του τεμένους – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί της κυβέρνησης αλλά και οι άλλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης νομίζουν πως πουλάνε σανό ακόμη στους Έλληνες, και ότι θα τους ψηφίσουν και στις επόμενες εκλογές. Ακόμη και όταν έχουν όλα τα ΜΜΕ με το μέρος τους, προπαγανδίζοντας υπέρ τους για δήθεν εξόδους στις αγορές και εξόδους από τα μνημόνια. Έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας γκρεμίζει το σάπιο οικοδόμημά τους, καθώς 9 στους 10 Έλληνες δεν πιστεύουν στις εξαγγελίες της κυβέρνησης και πιστεύουν ότι θα συνεχιστεί η περίοδος λιτότητας των προηγούμενων ετών. Άρα “κύριοι” πολιτικοί απατεώνες  μπορεί σαν Έλληνες να μην δούμε έξοδο από τα μνημόνια, αλλά σίγουρα μετά τις εκλογές θα δούμε την έξοδό σας από τα υπουργικά καθίσματα και γιατί όχι και από την βουλή!

Βαγγέλης Ν.

Ομιλία Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 10/9, 19:30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-7-septembriou-2018#ixzz5QOlzkpxA

Exit mobile version