Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκοπιανές εταιρείες σαρώνουν την Βόρεια Ελλάδα: Διοργανώνουν… λαογραφικές εκδηλώσεις για «Μακεδόνες» και τουρκοκύπριους!

Σκοπιανές εταιρείες σαρώνουν την Βόρεια Ελλάδα: Διοργανώνουν… λαογραφικές εκδηλώσεις για «Μακεδόνες» και τουρκοκύπριους!

Σοκαριστικές είναι πραγματικά οι πληροφορίες για τον ρυθμό με τον οποίο κινείται η εκποίηση της χώρας μας από τους προδότες κυβερνώντες.

Δεν προλάβανε να υπογράψουνε την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» και απευθείας, όπως ήδη γράψαμε, άρχισαν, με δήλωση του Ντιμιτρόφ, να μιλάνε για δήθεν «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.

Τώρα, λίγες μέρες μετά, διαβάζουμε ότι προχώρησαν ήδη στο επόμενο βήμα, αφού η εταιρεία «International Folklore Festivals, Ohrid – Macedonia», σκοπιανικών συμφερόντων, διοργανώνει στην Πιερία το διεθνές φεστιβάλ “Παραλία 2018” και από 11 ως 14 του μήνα άλλο φεστιβάλ στη Λεπτοκαρυά.

Παράλληλα, μία άλλη σκοπιανική εταιρεία με έδρα την Οχρίδα, η MIOFF, διοργανώνει από σήμερα ως τις 11 Σεπτεμβρίου φεστιβάλ χορού στην παραλία Πιερίας με τη συμμετοχή συγκροτήματος από τα κατεχόμενα. Παράλληλα από χθες ξεκίνησε στην παραλία Κατερίνης ένα ακόμη φεστιβάλ λαϊκών χορών το οποίο διοργανώνεται από εταιρεία που και αυτή έχει ως έδρα της την Οχρίδα!

Πρόκειται, σαφέστατα, για ένα σχέδιο πολιτιστικής διείσδυσης από πλευράς των σκοπιανών, με στόχο την δημιουργία των προϋποθέσεων στήριξης της μπαρούφας του Ντιμιτρόφ περί ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής μειονότητας». Ένα σχέδιο που εκτυλίσσεται με την ξεκάθαρη στήριξη των τούρκων, που ως γνωστόν είναι κηδεμόνες των σκοπιανών σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και στρατιωτικών εξοπλισμών.

Το ερώτημα, βεβαίως, είναι ΠΩΣ αυτές οι σκοπιανικές εταιρείες πήρανε άδεια για αυτή την πολιτιστική εκδήλωση στην Ελλάδα. Δυστυχώς, αυτό το ερώτημα είναι σχεδόν ρητορικό, αφού η απάντηση είναι εξόχως εύκολη: πήραν άδεια από την κυβέρνηση των ξενόδουλων που υποσκάπτει ολόκληρο το Έθνος με αντάλλαγμα τα αργύρια της προδοσίας, που στην προκειμένη είναι οι ευλογίες των αμερικανοσιωνιστών για μία ακόμη θητεία στον υπουργικό θώκο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skopianikes-etaireies-sarwnoun-thn-boreia-ellada-diorganwnoun-laografikes-e#ixzz5QQ3cqCHb

Exit mobile version