Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτιλίζεται η συγκυβέρνηση των προδοτών – Κοτζιάς: Λογικό ο Τραμπ να αποκαλεί τους Σκοπιανούς “μακεδόνες”!

Ξεφτιλίζεται η συγκυβέρνηση των προδοτών - Κοτζιάς: Λογικό ο Τραμπ να αποκαλεί τους Σκοπιανούς “μακεδόνες”!

Η συγκυβέρνηση των προδοτών, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ξεφτιλίζεται καθημερινά από τους αμερικάνους επικυρίαρχους και τους ευρωπαίους τοκογλύφους και περηφανεύεται!

Χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ, με εντολή του οποίου υπεγράφη η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών απέστειλε επιστολή στήριξης στους Σκοπιανούς, αποκαλώντας τους μάλιστα συνεχώς “μακεδόνες”:

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της “Μακεδονίας” με αφορμή την ημέρα ανεξαρτησίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η “Μακεδονία” έχει πολλά για να αισθάνεται περήφανη σήμερα. Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει μια χρόνια διαφωνία για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και την Ε.Ε. Η συμφωνία και ένταξη στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε όλη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τη “Μακεδονία” ιδίως αναφορικά με τις επερχόμενες συζητήσεις που αφορούν την ένταξη στο ΝΑΤΟ».

Μετά την επιστολή του Αμερικανού προέδρου στον Ζόραν Ζάεφ, στην οποία αναφέρεται στα Σκόπια ως «Μακεδονία», ο υπουργός Εξωτερικών του Σύριζα τόνισε σε δηλώσεις του ότι η πλειοψηφία των κρατών την έχουν ονοματίσει έτσι και ότι πλέον μετά τη συμφωνία των Πρεσπών θα την αποκαλούν “Βόρεια Μακεδονία”. Κερδίσαμε δηλαδή…

Αντί ο αμερικανοκομμουνιστής Κοτζιάς να σωπάσει, περηφανεύτηκε κιόλας στον Real Fm: «Η πλειοψηφία των κρατών έχουν ονοματίσει την πΓΔΜ ως Μακεδονία. Ευτυχώς με τη συμφωνία μας θα γίνει Βόρεια Μακεδονία… Κάνουν ως μωρές παρθένες ότι το λέει ο Τραμπ Μακεδονία, αφού έτσι τους έχει αναγνωρίσει, έτσι τους λέει. Κάνουν σαν να μην γνωρίζουν ότι εδώ και 15 χρόνια όλοι την ονομάζουν Μακεδονία».

Όσο για τα πανηγύρια Ζάεφ για την «μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα» ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «λογικό από την πλευρά του να υπερτονίζει τη μακεδονική γλώσσα που έχει πάρει από το ’50 και όχι από εμάς. Θέλει να μετατοπίσει τη συζήτηση από την αλλαγή ονόματος, γιατί είναι η δεύτερη χώρα στην ιστορία της Ευρώπης που αλλάζει το όνομά της».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν η συμφωνία θα υπερψηφιστεί από τη Βουλή, ο Νίκος Κοτζιάς αφού αρχικά είπε ότι «γνωρίζω τι λέει ο εταίρος των ΑΝΕΛ» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «οι αποφάσεις στις κυβερνήσεις λαμβάνονται με απόλυτη πλειοψηφία είναι φανερό ποιος έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Δεν θα ψηφιστεί με πλειοψηφία κομμάτων αλλά με πλειοψηφία βουλευτών». Κάλεσε, δε, ΝΔ «να μην φύγει από τη συζήτηση με κάποιο πρόσχημα, αλλά να πει στους βουλευτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση».

Έχει κάθε λόγο να χαίρεται ο Κοτζιάς για την προδοσία της Μακεδονίας, αφού ως παλιό στέλεχος του ΚΚΕ, κατάφερε επιτέλους να υλοποιήσει την απόφαση της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeftilizetai-h-sugkubernhsh-twn-prodotwn-kotzias-logiko-o-tramp-na-apokalei#ixzz5QQ3z4T7k

Exit mobile version