Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Συμμορίες αλλοδαπών με μαχαίρια ληστεύουν κατοίκους και περαστικούς στην Πλατεία Κάνιγγος!

Άγριες ομάδες αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών σκορπούν τον τρόμο στην πλατεία Κάνιγγος – Η ηγεσία του υπουργείο Προ-Πο μπορεί να άλλαξε, όμως η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας παραμένει ίδια και απαράλλακτη.   

Ανατριχιαστικά περιστατικά: Επιτέθηκαν σε 40χρονο δικηγόρο μπροστά στα έντρομα μάτια διερχόμενων πολιτών – Αδίστακτος αλλοδαπός έγδαρε το πρόσωπο και έσκισε τα ρούχα 90χρονης για να τη ληστέψει. Η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συνεχίζει επάξια το έργο του Τόσκα αφήνοντας το κέντρο της πρωτεύουσας, τους κατοίκους και τους περαστικούς έρμαιο στις συμμορίες των αλλοδαπών.

Κακοποιοί οπλισμένοι με μαχαίρια, σουβλιά, σουγιάδες και μυτερά χοντρά δακτυλίδια επιτίθενται μέρα μεσημέρι σε ανυποψίαστους πολίτες και τους τσακίζουν στο ξύλο για να τους ληστέψουν. Τον τελευταίο μήνα, τρία σοβαρά συμβάντα που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Κάνιγγος έχει αλωθεί από συμμορίες βορειοαφρικανών Αλγερινών, Μαροκινών, Τυνήσιων οι οποίοι δηλώνουν Σύριοι και κυκλοφορούν οπλισμένοι έχοντας βρει καταφύγιο σε νεοκλασικά σπίτια της περιοχής.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας σε πραγματική ζούγκλα και μόνο μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να καταπολεμήσει την αποτελεσματικά εγκληματικότητα και να επαναφέρει την ασφάλεια και την τάξη στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allodapoi-me-machairia-lhsteuoun-perastikous-sthn-plateia-kaniggos#ixzz5QRZmsBb5

Exit mobile version