Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοποθετήσεις “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για τις φονικές πυρκαγιές – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην 25η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής συζητήθηκε αποκλειστικά η τραγική καταστροφή συνεπεία των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Τον λόγο εκ μέρους της παράταξης μας έλαβε αρχικά ο επικεφαλής και βουλευτής Β’ Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας ο οποίος στηλίτευσε την περιφερειακή αρχή που λίγες ημέρες πριν την καταστροφή κόμπαζε πως όλα έβαιναν καλώς και υπήρχε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Εν συνεχεία ανέδειξε τις ευθύνες της διοικούσας αρχής και κάλεσε άμεσα να ληφθούν μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Τέλος καταδίκασε την προσπάθεια αποποίησης ευθυνών εκ μέρους της περιφέρειας Αττικής και ζήτησε να επισπευσθούν τα έργα συνολικά της αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας στην Αττική.

Έπειτα τοποθετήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος μας Χρήστου Ευγενία η οποία, αφού μετέφερε παραστατικά την προσωπική της εμπειρία τις τραγικές εκείνες ώρες ως κάτοικος της περιοχής, καταδίκασε την περιφερειακή αρχή για την αδράνεια της, ζήτησε να σταματήσει το μπαλάκι της μετάθεσης ευθυνών και κάλεσε τους υπευθύνους να πράξουν άμεσα τα δέοντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethseis-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-gia-tis-fonikes-purkagies-2-bi#ixzz5QSLmKfQU

Exit mobile version