Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Θα ΄ρθει μας λένε ο Κούλης στη ΔΕΘ, θα ΄ρθει ο Τσίπρας και εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος και μας το παρουσιάζουν σαν κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι δεν μας καίγεται καρφί κύριοι για το σόου σας. Ο μόνος που μας ενδιαφέρει να ακούσουμε είναι ο κος Μιχαλολιάκος, για τον οποίο επικρατεί σιγή ιχθύος από τα ανθελληνικά ΜΜΕ. Δεν πειράζει όμως το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! Να είναι καλά το ίντερνετ! Επιτέλους να ακούσουμε και μια Ελληνική Φωνή ανάμεσα στις τόσες ψεύτικες και ανθελληνικές δικές σας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Αλέξανδρος Ν.

Ξεφτιλίζεται η συγκυβέρνηση των προδοτών – Κοτζιάς: Λογικό ο Τραμπ να αποκαλεί τους Σκοπιανούς “μακεδόνες”!

Για τους αριστερούς ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας αλλά ο Κεμάλ αναδιαμορφωτής και πολύ μπροστά από την εποχή του. Λογικό να σας πονάει το μεγαλείο του Ελληνισμού, άλλωστε δεν έχετε αφήσει κάτι από αυτόν και δεν έχετε και καμία συγγένεια με τους Έλληνες, καθώς είστε κομμουνιστές. Για την ακρίβεια αν αύριο μεθαύριο γίνει μια έρευνα, η οποία θα αποδεικνύει τη μη φυλετική συνέχεια των Ελλήνων είμαστε σίγουροι ότι τα δικά σας δείγματα DNA θα το στήριζαν περίτρανα! Έλα όμως που είμαστε και όλοι εμείς από πίσω, οι Έλληνες που σεβόμαστε τούτο τον τόπο, οι Έλληνες που τιμούν το αίμα των προγόνων τους που χύθηκε για την ελευθερία και σας χαλάμε τη σούπα. Έννοια σας, δεν θα γίνουμε εμείς μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, εσείς είστε μια θλιβερή μειοψηφία που σύντομα θα απαλλαγούμε.

Νίκη Σ.

Σκοπιανές εταιρείες σαρώνουν την Βόρεια Ελλάδα: Διοργανώνουν… λαογραφικές εκδηλώσεις για «Μακεδόνες» και τουρκοκύπριους!

Mας λένε στα δελτία ειδήσεων για τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μάλιστα έχει βγάλει εδώ και καιρό οδηγίες για το πώς να προφυλαχτούμε, λέγοντας πως η αιτία αυτής της επιδημίας είναι τα πουλιά, που αυτά μεταφέρουν το ιό! Εγώ πάλι προτείνω να κάνουμε μια έρευνα και να αφήσουμε τα πουλιά στην ησυχία τους που έρχονται χιλιάδες χρόνια εδώ και δεν μας μετέδωσαν κάτι, και να δούμε που έχει υψηλά κρούσματα ο συγκεκριμένος ιός. Επίσης να δούμε αν στις περιοχές αυτές υπάρχουν “hot spot” και κατά πόσο τελικά ευθύνεται ή όχι η πρωτοφανής αυτή εισβολή στην πατρίδα μας με την έξαρση και την εμφάνιση της νόσου, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην Ουγκάντα πριν 60 χρόνια και… ω θεοί ξαφνικά μας χτύπησε την πόρτα! Για κάντε μια τέτοια έρευνα, -αν τολμάτε…

Έφη, Ορεστιάδα

Μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-septembriou-2018#ixzz5QSMF6PcZ

Exit mobile version