Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσακαλώτος προς ευρωπαίους τοκογλύφους: Μην ανησυχείτε για τα ψέματα Τσίπρα στην ΔΕΘ – Ακολουθούμε πιστά τις εντολές!

Τσακαλώτος προς ευρωπαίους τοκογλύφους: Μην ανησυχείτε για τα ψέματα Τσίπρα στην ΔΕΘ - Ακολουθούμε πιστά τις εντολές!

Την ανησυχία μην τυχόν ο Τσίπρας επιχειρήσει να υλοποιήσει κάποιες από τις κάλπικες εξαγγελίες και τα ψέματα που θα αραδιάσει απόψε στην ΔΕΘ εξέφρασαν χθες οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι στον Τσακαλώτο στο χθεσινό Eurogroup. Λες και δεν τον ξέρουν…

O υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να τους καθησυχάσει και να τους διαβεβαιώσει πως όλα αυτά είναι μια ακόμη φουρνιά από τις γνωστές μπούρδες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η συγκυβέρνηση παραμένει σταθερά δεμένη στο άρμα των δανειστών.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανταποκρίτρια της Καθημερινής, Ελένης Βαρβιτσιώτη, ο Τσακαλώτος δήλωσε στους τοκογλύφους: “Μην ανησυχείτε δεν θα είναι τίποτε ανησυχητικό“, ενώ τους υποσχέθηκε ότι  στόχος του 3,5% πλεονάσματος δεν πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο.

Οι ικεσίες του Τσακαλώτου προς τους δανειστές είναι για την επερχόμενη περικοπή των συντάξεων, αλλά σε κάθε περίπτωση διαβεβαίωνε πως η ελληνική κυβέρνηση «δεν θα κάνει κάτι μονομερώς, χωρίς τη συμφωνία των θεσμών».

Με λίγα λόγια, όσα ειπωθούν σήμερα από τον ραψωδό του ψεύδους, Τσίπρα είναι για τον κάλαθο των αχρήστων μαζί με τις δεκάδες άλλες υποσχέσεις που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και ΠΟΤΕ δεν τήρησε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsakalwtos-pros-eurwpaious-tokoglufous-mhn-anhsucheite-gia-ta-psemata-tsipr#ixzz5QWHEE56p

Exit mobile version