Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με γκλοπ και χημικά τα ΜΑΤ του Τσίπρα προσπάθησαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Ανενόχλητοι οι αναρχικοί στην Καμάρα!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftaifer%2Fvideos%2F991025021081606%2F&show_text=0&width=560

Το ανθελληνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την αρωγή των υπερατλαντικών αφεντικών του επιχείρησε να διαλύσει το μαζικό συλλαλητήριο των Ελλήνων πατριωτών στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

 

Βίντεο

 

Την στιγμή που ήδη έχουν συρρεύσει χιλιάδες Έλληνες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τα ΜΑΤ του Τσίπρα εντελώς αναίτια και βάσει σχεδίου επιτέθηκαν με γκλοπ και χημικά στους διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές είναι ανενόχλητοι στην περιοχή της Καμάρας και έτοιμοι να επιτεθούν πάλι σε Έλληνες πατριώτες.

Οι Έλληνες που διαδηλώνουν ενάντια στους προδότες της συγκυβέρνησης είναι πολλές χιλιάδες!

Η προδοσία δεν θα περάσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-gklop-kai-chhmika-ta-aristera-mat-tou-tsipra-prospathoun-na-dialusoun-to#ixzz5QXBuYkqo

Exit mobile version