Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Marc: Κραταιά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με διψήφια ποσοστά – Πάνω από 24 Εθνικιστές στην επόμενη Βουλή

Δημοσκόπηση Marc: Κραταιά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με διψήφια ποσοστά - Πάνω από 24 Εθνικιστές στην επόμενη Βουλή

Μπαίνοντας σε μια εκλογική περίοδο με 3 αναμετρήσεις μπροστά μας (αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές) η πρώτη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνει πως η Χρυσή Αυγή είναι η κραταιά τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα με διψήφια ποσοστά.

Στην έρευνα της… όχι και τόσο φιλικής Marc για το “Πρώτο Θέμα” η Χρυσή Αυγή καταγράφεται στην τρίτη θέση με ξεκάθαρη διαφορά από το Πασόκ σε μια πιθανή πεντακομματική επόμενη Βουλή, καθώς μόνο 5 κόμματα δείχνουν να ξεπερνούν το 3%.

Η Marc έχει σταθερά εχθρική στάση απέναντι στην Χρυσή Αυγή, πάντα αλλοιώνει προς τα κάτω τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών και έχει φτάσει στο σημείο να μας δείχνει στην τέταρτη θέση πίσω από το ΚΚΕ!

Επειδή, όπως προείπαμε, έχουμε μπει σε εκλογική χρονιά και ο κίνδυνος της ξεφτίλας είναι ορατός, τουλάχιστον εμφανίζουν τα κόμματα σε σωστή σειρά.

Έτσι στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Marc δίνει:

ΝΔ 29,9%
Σύριζα 19%
Χρυσή Αυγή 6,9%
Πασόκ 6,4%
ΚΚΕ 6%
Λεβέντης 2,5%
Ποτάμι 1,4%
Ανέλ 1,2%

Αρχικά, να επιβεβαιώσουμε πως το παραμύθι του τρίτου κλεφτοΠασόκ τελείωσε δια παντός. Επιπλέον, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι σαφώς υψηλότερα και αγγίζουν διψήφιο νούμερο, αφού σε έτερη κάρτα της δημοσκόπησης στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος το ποσοστό αγγίζει το 10,1%.

Σημαντικός είναι ακόμη και ο αυξημένος αριθμός των Συναγωνιστών στην επόμενη Βουλή, αφού η πρόβλεψη με εξακομματική Βουλή είναι για 24 Εθνικιστές Βουλευτές. Επειδή η επόμενη Βουλή θα είναι πιθανότατα πεντακομματική και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής υψηλότερα, οι Εθνικιστές Βουλευτές θα είναι ακόμα περισσότεροι.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-marc-krataia-trith-dunamh-h-chrush-augh-me-dipshfia-pososta-pan#ixzz5QZkcRp4U

Exit mobile version