Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργείο διακρίσεων

Υπουργείο διακρίσεων

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Το Υπουργείο Παιδείας ευχαρίστησε  θερμά την Βουλή των Ελλήνων, η οποία ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα και «προχώρησε στην επιπρόσθετη επιχορήγηση 45 Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Διαβάζουμε στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο που έφτασε στα χέρια μας: «Κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018, η ΒτΕ εξέδωσε συνολικά 54 αποφάσεις επιχορηγήσεων Σχολικών Επιτροπών για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης και καθαριότητας των σχολικών μονάδων στις οποίες ιδρύθηκαν Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων(ΔΥΕΠ)».

Και για πολλοστή φορά, έρχεται η ίδια ερώτηση στα χείλη ημών των αφελών πολιτών: «Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα;» Είναι άραγε όλοι τους απασχολημένοι στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και δεν τους περισσεύει χρόνος για άλλα θέματα;

Πώς είναι δυνατόν να είναι νόμιμη, η ευθεία και παραδεχόμενη δια εγγράφων διάκριση εναντίων των Ελλήνων από το ίδιο τους το Κράτος;

Αν δεν καταλάβατε πλήρως τι λέει το παραπάνω έγγραφο, λέει ότι τα Ελληνόπουλα, ως παιδιά κάποιου κατώτερου Θεού και γόνοι κάποιων άνευ δικαιωμάτων ανθρώπων, θα κρυώνουν φέτος το χειμώνα στα σχολεία τους.

Αντίθετα τα «προσφυγόπουλα» ως παιδιά –προφανώς- κάποιου ανώτερου Θεού και γόνοι κάποιων ανθρώπων με ατελείωτα δικαιώματα ΔΕΝ θα κρυώνουν, διότι η Βουλή των Ελλήνων ανταποκρινόμενη σε ειδικό αίτημα του Υπουργείου Παιδείας βρήκε κονδύλια για πετρέλαιο σε 54 διαφορετικές περιπτώσεις.

Και στην πιθανή αλλά δόλια παρατήρηση κάποιων, ότι «μισώ τα προσφυγόπουλα» τους ανταπαντώ ότι βεβαίως και όχι όμως είναι βέβαιο, ότι εκείνοι μισούν τα ελληνόπουλα.

Αυτοί οι άνθρωποι που κυβερνούν, μέσα από το πρίσμα του μανιοκαταθλιπτικού ελλείμματός τους, μέσα από το πρίσμα της ιδεοληψίας και του φανατικού μίσους των για κάθε τι ελληνικό, έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Προτείνω λοιπόν προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων, να μετονομαστεί το Υπουργείο Παιδείας, σε Υπουργείο Επιβολής Διακρίσεων Εναντίον των Ελλήνων. Επίσης η Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή Παροχής Κονδυλίων εκτός Ελλήνων.

Δεν είδα βλέπετε παρόμοιες κινήσεις «ευαισθησίας» για άλλα σχολεία με καθαρά ελληνικό πληθυσμό μαθητών και ως εκ τούτου μπορώ να τους κατηγορήσω για διάκριση και ρατσισμό εναντίον της μελλοντικής μειονότητας στην χώρα, δηλαδή των Ελλήνων.

Αλλά τι περιμένει κανείς από έναν κρατικό μηχανισμό, που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τον εντολέα του, δηλαδή τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, για τα συμφέροντα κάθε λαθρομετανάστη, που δολίως ονομάζει στα επίσημα έγγραφά του «πρόσφυγα», λέγοντας συνειδητά ψέματα στον Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgeio-diakrisewn#ixzz5QaYQCCuz

Exit mobile version