Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Oι «πατριώτες» και το σχέδιο του Καμμένου

Oι «πατριώτες» και το σχέδιο του Καμμένου

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Για πολλούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και πάλι τον Καμμένο στη Βουλή και επειδή αυτό δεν βγαίνει μηχανεύονται διάφορα σχέδια. Ένα από αυτά είναι να ενωθούν παραμονές των εκλογών με το κόμμα του Πάνου Καμμένου διάφορα κόμματα, τα οποία εμφανίζονται ως “πατριωτικά” και τα οποία δεν έχουν σε καμία περίπτωση ελπίδα ότι θα επιτύχουν το 3% στις προσεχείς εκλογές και θα μπούνε στη Βουλή.

Όλα αυτά τα κόμματα στην όποια ρητορική τους και τον πολιτικό τους λόγο κατηγορούν ανεξαιρέτως και με σφοδρότητα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κυρίως την ηγεσία της και μεταξύ άλλων εμφανίζουν σαν πλεονέκτημά τους το γεγονός ότι με αυτούς θα μπορούσαν να συνεργαστούν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, ενώ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι.

Όλους αυτούς θα τους δείτε όσο πλησιάζουν οι εκλογές να ισχυρίζονται εν ονόματι της… ενότητας των “πατριωτών” να συνεργάζονται με τον Πάνο Καμμένο! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που έχουν αποκλείσει ολοκληρωτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προβάλλουν όλους αυτούς τους απίθανους τύπους, οι οποίοι δεν καταμετρώνται καν στις δημοσκοπήσεις και όσους τους μετρούν μετά βίας ξεπερνούν το 1%!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-patriwtes-kai-to-schedio-tou-kammenou#ixzz5QbJYPDuw

Exit mobile version