Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Θα σας φτιάξουμε και γιοφύρια»: Έταξε τα πάντα στους πάντες μέσα στην απελπισία του ο Τσίπρας στην ΔΕΘ

«Θα σας φτιάξουμε και γιοφύρια»: Έταξε τα πάντα στους πάντες μέσα στην απελπισία του ο Τσίπρας στην ΔΕΘ

Ενδεικτικό της απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει ο Τσίπρας ήταν η χθεσινή ομιλία του στην ΔΕΘ. Ο Τσίπρας, βλέποντας την πολιτική κατάρρευση του Σύριζα προέβη σε άκρατη παροχολογία σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι και την μείωση του… κατηργημένου ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε.

Δεν έχει τόσο σημασία το τι υποσχέθηκε. Έχουν εμπειρία οι Έλληνες από τις προεκλογικές «δεσμεύσεις» των πολιτικάντηδων. Έχουν δει «Ζάππεια», έχουν δει απίστευτα πράγματα. Από το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου στο “success story” του Σαμαρά και τώρα στο «θα σας φτιάξουμε και γιοφύρια» του Τσίπρα.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο Τσίπρας είναι η απόστασή του με τον Λαό, μια απόσταση αγεφύρωτη που θα προκαλέσει την παταγώδη πτώση του σε λίγο καιρό, ενώ θα οδηγήσει και τους «κυβερνητικούς εταίρους» εκτός Βουλής.

Πάντως, βλέποντας την παροχολογία Τσίπρα, η οποία εκτείνεται σε διάστημα που δεν θα είναι πρωθυπουργός και πιθανότατα ούτε πρόεδρος του Σύριζα, θα έχει… ενδιαφέρον η σχετική ανακοίνωση των διεθνών τοκογλύφων που εν τέλει θα πρέπει να εγκρίνουν αυτές τις παροχές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-sas-ftiajoume-kai-giofuria-etaje-ta-panta-stous-pantes-mesa-sthn-a#ixzz5Qc6vAWQJ

Exit mobile version