Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθησαν δύο πάνοπλοι τούρκοι στρατιωτικοί εντός της Ελληνικής Επικράτειας – Προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός ο Καμμένος!

Τη σύλληψη δύο τούρκου στρατιωτικών, με οπλισμό, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, οι τούρκοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν σε περιοχή του Δ’ Σώματος Στρατού, στα σύνορα, στην περιοχή του Πέπλου.

Μάλιστα, το inkomotini.news κάνει λόγο για «ανταλλαγή πυροβολισμών» κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, στρατιωτικές πήγες και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την σύλληψη, αλλά υποβαθμίζουν το περιστατικό επισημαίνοντας ότι είναι… χαμηλής έντασης, διαψεύδοντας παράλληλα ότι υπήρξαν πυροβολισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το inevros.gr σε νεότερο δημοσίευμά του μιλά και για δεύτερη σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού, στην ίδια περιοχή, μετά από λίγη ώρα. Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι στρατιωτικοί επέβαιναν σε βάρκα. Και αυτές οι πληροφορίες, όμως είναι ανεπιβεβαίωτες.

Σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι για την πρέπουσα κράτηση του τούρκου στρατιωτικού, ώστε να διερευνηθούν τα πρέποντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthhsan-duo-panoploi-tourkoi-stratiwtikoi-entos-ths-ellhnikhs-epikrat#ixzz5QcJYDqiG

Exit mobile version