Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπέρασε κάθε όριο η βαναυσότητα των ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 60 διαδηλωτές περιέθαλψε το ΕΚΑΒ – 8 μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία

Tα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επαληθεύουν την βαναυσότητα με την οποία αντιμετώπισε η ανθελληνική κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου τους διαδηλωτές στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ εκτελώντας άνωθεν εντολές, έπνιξαν στα χημικά την συγκέντρωση των χιλιάδων Πατριωτών, ξυλοκόπησαν ανηλεώς δεκάδες άτομα ενώ άλλους τους πέταξαν στην θάλασσα!

Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική που οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσέφεραν στους διαμαρτυρόμενους Έλληνες τις πρώτες βοήθειες με αντιασφυξιογόνες μάσκες ενώ από τα χημικά δεν γλύτωσαν ούτε τα γυναικόπαιδα.

Ο αριθμός των τραυματιών σίγουρα είναι μεγαλύτερος αφού πολλοί διαμαρτυρόμενοι, που δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ της αριστερά, πήγαν είτε από μόνοι τους είτε με την βοήθεια άλλων διαδηλωτών σε νοσοκομεία και σε κέντρα υγείας.

Σε περίπου 60 ανθρώπους χρειάστηκε να δώσουν τις πρώτες βοήθειες διασώστες του ΕΚΑΒ χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, μέσω της ανακοίνωσης γνωστοποιείται πως οκτώ άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν στο εφημερεύον νοσοκομείο: “Αυτά αφορούσαν κυρίως σε αναπνευστικά προβλήματα και μικροτραυματισμούς. Η πλειονότητα αντιμετωπίστηκε επιτόπου με παροχή πρώτων βοηθειών και μόνο 8 από αυτά διακομίστηκαν στην εφημερία του Ιπποκράτειου Γ.Ν.”

Αυτή είναι η αριστερά!

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η ανελέητη επίθεση των “δημοκρατικών” ΜΑΤ έξω από το Βελλίδειο – Δεν υποχωρούν οι διαδηλωτές! Βίντεο, Φωτογραφίες

Με γκλοπ και χημικά τα ΜΑΤ του Τσίπρα προσπάθησαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία – Ανενόχλητοι οι αναρχικοί στην Καμάρα!

Τσίπρα, «ακραία στοιχεία» ήταν τα παιδάκια που ψέκαζαν τα ΜΑΤ σου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeperase-kathe-orio-h-banausothta-twn-mat-twn-suriza-anel-60-anthrwpous-per#ixzz5QcPhc5SE

Exit mobile version