Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προς πολιτικάντηδες: Αν οι σκοπιανοί ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα δεσμεύεστε να την ψηφίσετε κι εσείς!

Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προς πολιτικάντηδες: Αν οι σκοπιανοί ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα δεσμεύεστε να την ψηφίσετε κι εσείς!

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, και μίλησε σχετικά με την «Συμφωνία των Πρεσπών» και τα επόμενα βήμα που πρόκειται να γίνουν στην κατεύθυνση της επικύρωσής της.

Ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ που και στο παρελθόν έχει αρνηθεί στην Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία, ουσιαστικά απείλησε και έθεσε τετελεσμένα, λέγοντας ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι δεσμευτική και για την Ελλάδα» καθώς θα έχει επιπτώσεις στη διεθνή αξιοπιστία της χώρας αν εγκριθεί από τα Σκόπια και δεν ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δηλαδή, η Βουλή «δεσμεύεται» από ένα δημοψήφισμα των Σκοπιανών. Η Βουλή που δεν δεσμεύτηκε από το δημοψήφισμα των Ελλήνων θα δεσμευτεί από τους Σκοπιανούς!

Βεβαίως, βρίσκει και τα κάνει ο Stoltenberg, αφού αυτό που λέει το έχει ήδη δεσμευτεί η δήθεν «πατριωτική» αντιπολίτευση της ΝΔ, διά στόματος Μητσοτάκη. Θυμίζουμε, ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει επισήμως δεσμευτεί ότι ΔΕΝ θα σεβαστεί αυτή την κατάπτυστη συμφωνία.

Διαβάστε σχετικά:

Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.g.-tou-nato-pros-politikanthdes-an-oi-skopianoi-pshfisoun-nai-sto-dhmopsh#ixzz5QdZ1EB1m

Exit mobile version